Minik_kalplim_ dedikodu ediyor arkamdan esim gelince ben yapmadım etmedim diyor bende dedikodu yapmayacaksın benim hakkım da diyorum ne var ne olmus dedikodu da olur diyor esim aradım boyle boyle dedim oda annesinı aradı yom oglum demedim demem sonra esim aksam geliyor yemek hazırlıyorum esimin sevmedıgı yemek bılıyorum yemez oglum ye ye bundan da ye com yiyince de kusuyor ondan sonra cay getiriyorum oglum cay ıc cay getırıyım makineye camasır atıyorum carsaf karımı ben evlenmeden oncede her hafta yıkardım gıne atmıs makineye bilme. Ne ekmek alıyorum bir parca ekmek de bitti ya evde de bir sey yok ya banyo ediyorum suyu bosa harcıyor sureklı boyle herseye soylenır odamda hırkası kalmıs sanki yıyecez hemen gitti odamdan aldı kurcalamıs hamilelik testini bulmus AA hamile esime soyle agzı durmuyor eve misafir gelir bak bak size hıc hosgeldınız demez aksam kayınbabam gelir noylr yaptı soyle yaptı fısır fısır doldurur neler neler ben bilirim esımde ben yapmadım etmedım diyince ona inanıyor sana ne yaptı falan her gun kavga eve gelme meler ayrı yamalar hamile halimle hıc acımıyorlar