Beyziikoo Esra_80 Valla gelecek heralde kuzum yaaa yattım bekliyorum suniyi de vermediler daha verseler başlasa diyorum bir an önce 🙈 Dua et bana olur mu kuzum🦋🦋
Esra_80 Beyziikoo dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorum 😍😍🙏🏻Mutlaka haber ver tek oda mı yoksa 2 kişilkşn oda da mısın
Gigy Beyziikoo Allah yar ve yardımcınız olsun🌸🤰🤰🧚bizlere de dua edin o an edilen tüm dualar kabul olurmuş 😊😊darısı sağlıcakla bizlere
Nasippp Beyziikoo Ay canım benim inş hemen açılman olur da çok çekmezsin bir seste kurtarırsın 🤲🏻🥰 şuan nasılsın doğum oldu mu yoksa 😀
Beyziikoo Nasippp Ay ne doğurması ya iki sancım çıktı diye suni vermiyorlar şimdi açılma için ilaç verdiler bakalım nolucak 8 saat oldu ilerleme yok 🙄🙄🙄
Cereninci Beyziikoo bize haber veer hep lütfen dualarımız seninle muhtemelen bende senin gibi olucam 39+2 ses seda yok 🤦🏻♀️😃
Nasippp Beyziikoo kız doğum yaptın demi dünden beri girmemişsin nasılsın canım inş her şey güzel olmuştur 🥰
Seydabadecakil Beyziikoo allah bir avazda kurtarsın inşallah benimde pazartesi suni ile başlatacak doktorum hayırlısı
Beyziikoo Seydabadecakil Amiiin Allah razı olsun Raabbim size de tez kolaylıklı doğum nasip etsin inşaAllah 👐👐
arisin_annesiii Beyziikoo Beyziikoo ben hastaneye gitmeden koydum suyum patladı gittim 5 cm açılma vardı ben ota bagliyorum