busra9812 sakın üzülme isyan etme ve hep dua et , tüp bebek ile hamile kaldım çok uğraşmıştım olması için sonunda olmuştu , detaylı ultrason da kalbinde sıkıntı olduğu öğrendiğim an benim için yıkımdı çözümü vardı ama çok riskli bir ameliyattı , ve herkez aldır dedi hayır dedim içimde hisettiğim haraketleri nasıl sonlandırırım , ve doğum yaptım geçen sene haziranda 6 ay sonra ameliyat oldu , 55 günlük yoğun bakımdan sonra doğum gününde aralıkta kaybettim yaşanması anlatılması o kadar zorki bu dünyada imtihanımı vermiştim , bebeğim yoktu yanımda çok güzeldi ve en önemli en mutlu olduğum gün doğdugum günümde kaybettim , isyan etmedim hep dua ettim bu çok güzel bir mevkiydi cennet kapısında beni bekleyecek yavrum ve onunla ömür boyu orda yanında olucam , ocak ayında hamile olduğumu öğrendim şok oldum nasıl olur dedim ben senelerce tüp bebek denedim normal yolla nasıl olur , ama rabbim çok büyük o ne derse o olur şuan 4 aylık hamileyim Cumartesi detaylı ultrasonum var inşallah sağlıkla gelir yavrum kız erkek hiç farketmez yeterki sağlık 🙏