Zdk Spinal anestezi ile 10 gün önce bebeğimi kucağıma aldım. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim ☺️ Acısı 1 hafta sonra geçiyor sadece 1 hafta sabretmek lazım. Ben acıya dayanamayan biriyim ama 7. Günde normal hayatıma döndüm 🙏🏼
Gkcgkc Zdk benim yarın doğumum anestezi şeklini konuşmadık ama ben spinal istiycem korkuyorum biraz ya acı falan hissedilmiyor diyorlar ama yine de korkuyorum 😦
btlsrkn-04 Zdk yarın nasipse bende sipinal olucam belden yapılan iğneyi hissediyor musunuz vede ameliyat sırasında çekiştirme onları hissettiniz mi acaba ☺️
Zdk Gkcgkc hayırrr hiçç korkma kesinlikle. Ben damaryolu açılırken bile ağlarım ameliyat hissedilmiyor asla. Uyuşuk olunuyor zaten sonra his gelmeye başlayınca ağrılar başlıyor hafif hafif adet sancısı gibi
Zdk [silindi] hayırr ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşamadım. Ameliyattan çıktığımda omzum biraz ağrıyordu o da 2-3 saat sonra kendiliğinden geçti.
Zdk btlsrkn-04 şimdiden hayırlı olsun 🙏🏼Hayır belden iğne kesinlikle hissedilmiyor. En son korkacağınız şey bile değil bu merak etmeyin. Ameliyat esnasında birilerinin dokunduğunu hissettim ama bu korkunç bi his değil. Çok korkarak girmiştim ama çok rahat geçti