Eegurefeoglu Kan tahlilinde kolesterol kırmızıyla gösteriyor normal değer 92-199 arasında gösterirken benimki 265 görünüyor hamilelikten kaynaklı mıdır acaba yoksa önemli bir şey midir bilen var mı 😫🙄
34_21_23 Eegurefeoglu hamilelikte kolesterolün yükselmesi gayet normal yüksek çıkmayan çok nadirdir 👍🏻
Saltan Eegurefeoglu merhaba benim normalde sınırın altındadır hep. İlk defa 200 çıktı. Sonucu doktoruma yolladım. Değerlerinde sıkıntı yok dedi. Sizde takmayın. Yağlı kızartma hamur işi tarzı şeyleri tüketmemeye özen gösterin. Sağlıklı günler 🖐🏻
Sevil34 Eegurefeoglu benim de kolesterolum 265 ama hamile değilken de yüksekti şimdi hamileyim beslenmeme dikkat ediyorum sizde dikkat edin
Eegurefeoglu Sevil34 normalde de yüksek sanırım ama internette saçma saçma şeyler yazıyor korktum bir an
34_21_23 Saltan bana sağlık ocağı bakmıştı doktora söyledim saçma sapan işler yapıyorlar gebelikte kolesterol yükselir hangi mantıklı istiyorlar demişti 😀
Eegurefeoglu 34_21_23 benim kendi doktorum istedi sanırım tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım sadece
Sevil34 Eegurefeoglu internette okudukca insanın kafası allak bullak oluyor beslenmenize dikkat ettikten sonra problem olmaz 😊
Eegurefeoglu Sevil34 evet haklısınız :) b12 nasıldı sizde 😅 benim biraz düşük galiba ama bir an önce pazartesi olsa da gitsem diyorum doktora
Eegurefeoglu Sevil34 bir de o normal değerlerin altında çıkmış 211 olması gerekirken min benim 200 ama bakalım ne diyecek