Canimoglummmm Kizlar yolk kesesinde anlayan var mı kese içindeki o beyaz gölge yolk kesesimi bebeğim henüz görünmedi ultrasondan ama yolk varsa embriyoda oluşur diye okudum ama doktor bir şey demedi haftaya alırız görünmezse dedi 😔 6+1 dim dün
Elbet-birgun-kavusacagiz Canimoglummmm yolk varsa bebekte vardir. Ama bana ici bos geldi dr yolk var yada yok demedimi
Dadas Canimoglummmm korkma canım rabbim büyüktür inşallah birşey olmayacak bebeğin haftaya varlığını hissettirecek inşallah ❤️🤲
Canimoglummmm Elbet-birgun-kavusacagiz Maalesef demedi ben internetten baktığım kadarıyla beyaz gölgeler yolk kesesidir yazıyor ultrason dada gördüm Bursa’da hafif görünüyor resmi büyüyünce anlaşılıyor yuvarlagimsi altta
Elbet-birgun-kavusacagiz Canimoglummmm i sallah oyledir canm ama dedigim gibi yolk varsa bebekte vardir
busegrr Elbet-birgun-kavusacagiz ümitsizlik yaptırmak istemem ama dediğiniz doğru değil bence çünkü ilk gebe kaldığımda kesede yolkta vardı ama bebek oluşmamıştı😔😔
Canimoglummmm Mombaby64 12.3 mm adet tarihime göre 7+1 olması gerekirken 6+1.2 gebeliğim bu 23 mm kadar normal diye biliyorum ama doktor ısrarla adet tarihimi baz alıyor adetlerimde düzensiz 35 günde bir geç döllenme belki oğlum öyleydi ama işte doktorlar habire korku salıyorlar.
Mombaby64 Canimoglummmm korkma stres yapma gec döllenme olabilir ve ya karından da görünmemiş olabilir.
Canimoglummmm busegrr Biliyorum canım öyle bir ihtimalle var .Bende okudum ama yolk bile söylemedi bana.Bos gebelik ise sonradan sağlıksız olmasından iyidir ama işte doktorlarin korku salması.Aliriz hemen demesi 😔 8.haftada bile bebeğini gören varmış.Bir ümit işte.
busegrr Canimoglummmm evet bazı doktorların o tavrı bile çok kırıcı, banada direkt sonlandıralım demişti kötü kadın. Ama dediğin gibi 8. haftada bile gözükebiliyor veee inşallah güzel haberlerini alırız, her şey gönlünce olsun🌼
Canimoglummmm Mombaby64 İnşallah ben oğlumu 6+4 te nokta kadar görmüştüm ama doktora anlatamadım ümitsiz davranıyor o zamanlar çok anlamıyordum şimdi her şeyi biliyoruz okuyoruz yaşıyoruz.Hayirlisi Allah’tan her şey Allah’tan 🤲