yuksell07 Slm kızlar yaşlı birinden duydum bunu rahmi kuvetlendiriyormus hamile kalmayı sağlıyormuş internttede faydalarına baktım bayanı faydası var deneyen veya duyan varmı bunu
Pcosluhayat yuksell07 nar, böğürtlen rahim duvarinin kalinlastiriyor diye biliyorum. Böğürtlen ve ahududu yapragi çayının da doğurganlığı artırdığına dair çalışmalar var🤩
bebiskoooo yuksell07 benim anneme komşular iç demişler düşük olur demişler annem de bilememiş duyduğuna inanmış Rahmi güçlendiriyormuş oysa 42 yaşında çocuğu oldu
[silindi] yuksell07 biraz önce sağlık ocağından çıktım doktorun bana dediği şey böğürtlen kökü al internetten bak nasıl yapıldığını kullan oldu
Pcosluhayat yuksell07 babamlarin bahçesinden böğürtlen ve yaprağını kurutuyoruz biz demleyip iciyorum ben. Ekşi tadi ama kötü değil isterseniz balla tatlandirabilirsiniz🤩
[silindi] Merhaba kızlar. İlk defa sizden duyuyorum şuan deneyecek misiniz? Deneyecek olan varsa bende deneyicem
yuksell07 [silindi] ben deneyeceğim bu ay hatta bugün gidip topladım köklerini kaynattim bile bir bardakta içtim 🙈difao lsun inşallah 🤲🏻
yuksell07 KkubraOz dene cnm dene insallh hepimize şifa olur🤲🏻 evinizin oralarda BOGURTLEN varsa kendiniz kökünü cikartsaniz daha faydalı olur
yuksell07 Happybsrn yaptım cnm yaptım baslaidm bugün buna bende zamanın önemi yokmuş bu kuru denerken sadece 30gub icilcekmis bakalım
[silindi] [silindi] hadi ya tüh. Neyse burnumuzu tıkar içeriz artık mecbur. Zafere giden yolda çekilen çile mübahtır 🙏😊
yuksell07 [silindi] aynene öyle ama emin olun kızlar soğan kürü kadar kötü değil sanki patatesin kabuğu kaynayınca kokar ya o koku aynı
Babydady [silindi] asla kinamadan birsey söylemek istiyorum senin gibi bir cümle kurmuştum bende sadece “olsun” istedim oldu da ama sağlıklı ilerlemedi dusuk oldu. Sonra farkettim ki ağzımdan çıkan her cümleden sorumluyum ve bundan sonra çok dikkatli konuşmam gerekiyor. Bence sizde bu şekilde konuşurken dikkat edin Allah korusun 🙏
Zeytinlimon yuksell07 kisti olan kuzenim içmişti evlenmeden önce hatta ergenlik döneminde kistten ameliyat oldu 2 kez. Ve evlenince hamile kaldı6 ay içinde bn denemedim ama çok duydum faydali diye.
Hafsa__ Babydady kesinlikle çok haklısınız, ben de aynısını düşünüyordum hamile kalamıyorum ama en azından düşük yapmadım dayanamazdım dedim. Hamile kaldım düştü. Hep hayırlı ve sağlıklı olsun diyorum kendim ve evlat bekleyen tüm anne astları için 🤲🏻
[silindi] Babydady 2 buçuk sene benimde bir düşüğüm oldu iki buçuk senedir bir kere of demedim bekledim ağzımdan çıkan tek şey hayırlı ve sağlıklı evlat ver Rabbim demekti haklısın Rabbim bir yerden verip bir yerden almasın 🤲🏻 En güzel zamanda huzurla büyütebileceğimiz yavrularımız olsun inşallah 🤲🏻
Babydady Hafsa__ evet bende öyle olmuyor olmuyor neden olmuyor diye üzüldüm 4 ay da 2 kaybım oldu o kadar üzüldüm ki sonra dedim ki herseyde olsun olsun dersen boyle sonuçlanır.. üzücü bir durum Allah bir daha yaşatmasın artık sadece sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin hayırlı ve doğru zamanda inşallah diyorum 🙏