Sosyalmom kubratopal35 Tınaztepe Hastanesinin orda Serkan güçlü var ara istersen 600 galiba fiyat. Çok memnun kalırsın
kubratopal35 Ebrukarayali evet canım baktım ona da aradım az önce kadın hızlı hızlı söyleyip kapattı yorumlarına da bakınca vazgeçtim
Ebrukarayali kubratopal35 aynen canım 15 20 dk da bitti ideal görünen kilomuza az dedi ortaya bir sürü bomba bıraktı gitti kontrolümüze 3 hafta var sayelerinde zaman gecmiyo süreklu kafamda sorular …
kubratopal35 Ebrukarayali Alsancak ya buldum bı yer maya kadın doğum kliniği.Dvd video 4 boyutlu renkli fotoğraf veriyormuş birde doktor 400 dedi.Buyuk ihtimal orası olcak
Ebrukarayali Susamtanem2 bebegimin beyninde kist oldugunu ama doguma kadar gececegini söyledi. Suyum yeterli göründüğü halde biraz az dedi. Baş çevresi 1 hafta geriden geliyo dedi ben bunları tabi dr.uma yazdm olağan seyler dedi
Susamtanem2 Ebrukarayali Kıyamam ya nasıl korkmussunuzdur şimdi kaç haftalıksınız hangi Dr a gidiyrosunuz
Ebrukarayali Susamtanem2 Ahh hic sorma hala çok endiseliyim ki bi sonraki kontrolüme kadar da gecmicek sanrm 😪 su an 22 haftalığız