hatisdemir Merhaba arkadaşlar. 29+3 haftalığız şuan. Bebeğin suyunda azalma olduğu için erken doğum riskimiz var. Ve ciğer geliştirici iğne vurulucam. Bu durumu yaşayanlar var mı?
Gamze06 hatisdemir ben ilk gebeliğimde vurulmuştum ciğer geliştirici. Benim eş aşagıda olduğu için erken doğum riskim vardı. Vurdurun ihmal etmeyin önemli.
Elifsmsk hatisdemir benimde ayni şekilde 22. Haftadan beri suyumun az olduğu söylendi ve 29. Haftamda 4 doz vuruldum
Minigininannesi hatisdemir benim 30 da sancı olduğu için vurdular suan 38+5 olduk 😊 geçmiş olsun bekler inşallah zamanını
hatisdemir Minigininannesi ne güzel zamanını doldurmuş. Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
uleErenTozkoparan Minigininannesi peki sancılarınız 30 dan 38 e kadar devam etti mi benimde 30dan beri kasılmalarım var iki günde bu yüzden yattım hastanede ciğer geliştirci vuruldum 36dayım şimdi hala kasılmalarım devam ediyo inşaAllah bende 38 i görürüm
Bsa hatisdemir benim de kasılmalarım olduğu için ve bebek aşağıda olduğu için 32. haftada yapıldı iğne. 2 hafta geçti üzerinden umarım daha bekler bebeklerimiz
Bsa Didtas beklesinler biraz daha yaa çok korkuyorum her an doğum olacak diye. 36yı doldursak ne güzel olur
Birsen hatisdemir bende 32haftalikken igne vuruldum sbdi 34olduk bebek asada karnm hep sert dogum herhan olabilir vurulmakta fayda var tabi
Gamze06 Perimasali89 canım 30lu haftalardı ama tam net kaçıncı haftamdı hatırlamıyorum iki doz halinde vurunmuştum. İyi ki de yaptırmışım kızım 36 haftalık doğdu. Szin kaç haftalık gebeliğiniz?
Perimasali89 Gamze06 27. Haftadayım doktorum geçen hafta yaptırmamı söylemişti ikinci doktorum biraz daha bekleyebiliriz dedi karar veremedim bende
Frida Ben de serklaj var geçen hafta yaptırdım iğneyi şimdi 28 haftalık olduk umarım 36lıyı görürüz hep beraber 😊