Hatice1803 8 haftalık olduk biz ikinci gebeliğim çok heyecanlıyım sizlerin kaçıncı gebelik ve ilk çocuğunuzuz cinsiyeti nedir bunu merak ediyor musunz benim bi oğlum var bunuda çok merak ediyorum sağlıkla gelsinler inşAllah
ozlemak42 Hatice1803 2. Gebeliğim bir kızım var 9+5 haftaligiz cinsiyetini merak ediyorum kız erkek farketmez ama bir kızım daha olsun çok isterim 🤗❤️
minikcivcivim Hatice1803 ilk gebeliğim bugün tam 12 haftalığız az önce de cinsiyetini öğrendim hayırlısı ile erkek olucak 💙🙏 Darısı tüm isteyenlere inşallah 🙏
Gzey123 11+1 ilk gebeliğim 22 sinde kontrolüm var tam 12 haftalık olcaz cinsiyetini söyler mi ki 2 li testte
[silindi] Gzey123 canım bana 10+5 te erkek dedi tahmin yaptı doktora bağlı 2 hafta sonra net söylücem dedi🥰
Nzl- minikcivcivim maşallah 🧿 hayırlısıyla 🙏12.haftada belli oluyor mu ya bizde çok merak ediyoruz ilk bebeğim hiç bulantım olmadı benim
yamacinannesii minikcivcivim maşallah çok çabul öğrenmişsiniz inşallah merak eden herkes çabuk öğrenir ❤️❤️
Pelinaycyrnckr Hatice1803 İlk Gebeliğim 10+3 olduk bugün kontrol var sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebişleri ❤️❤️🤲🏻🤲🏻
SerpilEsra Hatice1803 ilk cocugum erkek. 2.ye 8+2 haftalik hamileyim oglumda hic hamile dehilim gibiydi bunda cok zorlaniyorum oncelik saglik ama gonlum kiz istyor bu sefer hayrlisi insallah😊