Oglumveben34 Melisinan karantinan bitince 1 hafta daha kullanmaya devam et dedi aynı sizin gibi 20 güne denk gelecek
Kbraa1012 @Melisinan bende covidi Aralık ayında geçirdim ve hamile değildim o zaman şuan 11 haftalık hamileyim hala corasprn kullanıyorum herhangi bir zararı yok covid direk pıhtı attırıyor ve bende damar tıkanıklığı yapmıştı ellerimde .
mjora Melisinan ben kendi doktoruma yazdırıyorum sizin ki niye yazmadı acaba ? Sağlık ocağındaki doktorlarda bazıları önceden o ilacın iğnenin tanımlı olmasına takılıyolar direk gidip yaz diyince yazmayabilirler ama bir deneyin bence. Ama siz pozitifseniz nasıl dışarı çıkıyosunuz o da var 🤷♀️
esra556141 Melisinan doktorunuza neden illa oksapar diye sorsaniz yazdiramiyosunuz yani ecoprin hap falan kullansaniz olmuyo muymuş oda kan sulandirici sonucta ki kullanan bir sürü hamile duydum burda farklı bi sorununuz mu vardı normalde
Melisinan Gamzemre6161 aile hekimini arıyorum kimse açmıyor , biz çıkamıyoruz yani ölsek kalsak kimse bilmez kimseyw ulaşamıyoruz
demet2020 Melisinan canım şu an ben de pozitifim. Doktorum parol ve coraspin 100 mg iç dedi, kullanıyorum. Çok şükür bir sıkıntım yok. Coraspin vermesinin sebebi kanda pıhtılaşmayı engellemek, doktorunu dinlemende fayda var.
Pelin093 Melisinan kanama yapcagini sanmiyorm hamileligim boyunca kullanmistm. Acaba igne yerine coraspirin kullansaniz ? Onu sorsaydiniz dra keske oda kan sulandirici ya fayda ederdi
ahsnkrmz Melisinan test yapmak bu kadar zor değil ki.Bazen doktorları anlamak da güç oluyor.Bende covid geçiriyorum hala daha.ikinci günden hemen d-dimer testim yapıldı ve kanımda yüksek oranda pıhtılaşma görüldü.Zaten hali hazırda coraspin kullanıyordum.Tansiyonumdan ötürü.Üstüne 3 günde kan sulandırıcı iğne yapıldı.Değerim biraz daha düzeldi çok şükür.Pazartesi yeniden kontrole gidicem.Kanamam olmadı doktorunuzu dinleyin.Kullan diyorsa kullanın.çook geçmiş olsun🙏🏻
serenty_123 Melisinan iyide kadın doğum doktorunuz yazsın öyle bi hakkı var zaten en fazla 10 tane kullanırsınız onuda reçeteyle 135 tl gibi bi paraya alırsınız neden yazmıyor ki anlamadim
serenty_123 Melisinan benim doktorumda özelde ilk yazdığı reçeteydi kalp atışı duyana kadar başladık ona 135 ödedim sonra rapor çıkardı 105 tl ödedim yazar yani sigortalı olarak katkı payı ödersiniz sadece