gmzgmzz Kızlar merhaba ikinci ayımdayım. Ama sürekli panik yapıyorum acaba birşey oldu mu bebeğe gidip göreyim diyorum. Doktor ayda bir gelseniz yeterli dedi ama ben nerdeyse her hafta gidip baktırmak istiyorum. Okuduğum duyduğum bebeğin kalbi durdu konuları çok evhamlanmama neden oldu. Sürekli gidip kalp atışını duymak istiyorum.😢 benim gibi olan var mı ? Ve siz ne sıklıkla kontrole gidiyorsunuz?
Mdnyldz gmzgmzz 31+5 teyim bu haftaya kadar hep ayda bir gittim. Bugün kontrolüm var bakalim bundan sonra ne sıklıkla çağıracak göreceğim.
Asyakuzusu gmzgmzz Bu yaşa ve riske göre değişiyor canım. Ben 38 yaşındayım. O yüzden ilk 3 ay 15 günde bir sonra ayda 1 gittim
Lulemom Benim riskim yoktu ama doktor hep 2 haftada bir çağırıyordu. 21+2 deyim. İlk kez Son gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi. 2 haftaya alışınca 3 hafta çok uzun geldi bana
Buseylmz Kuzum son 1,5 ay 2 haftada bir çağırıyor. Eğer çok tedirgin oluyorsan şüphelendiğin zaman kumandayı düz yatıp karnına koy eğer kumanda hareket ediyorsa bebek iyidir. İnşAllah sağ Salim hepimiz kucağımıza alırız♥️
Brc_mert Kanamam olmasa ayda bir ancak giderdim zorunluluktan sık gittim. Evham yapmamaya çalışın lütfen iyidir inşallah bebeğiniz duanızı edin 🌸
annesininpirensesi Asyakuzusu 26. Yasindayim benide iyle cagirdi ama surekli test verdim kan tahlili ikin ci ucun cu e bide sonuc lara gidiyorum on. Onbes gunu gecmedi
annesininpirensesi gmzgmzz on on bes gunde gittim hep artik ayda bir gitmek istiyorum iki cocugum var evde hergittigimde hastalik kapicam eve getirecem cocuklara bulasacak diye korkuyorum bence sagliginiz bebegin sagligi iyiyse hic gitmekte acele etmeyin canim
Busebulut gmzgmzz ilk zamanlar böyle düşünmen çok normal bende ayni durumdayım ama ayda bir gitmen gerekiyor onuj dışında lekelenme agri v.s olursa gitmen lazım tabii ama kafanı rahat tut kötü şeyler düşünme 8. Ayda 2 haftada bir gidiyorsun bolca görüyorsun merak etme😊Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
ilkannelikkk gmzgmzz ayda bir ya da 1,5 ayda bir gittim şuan 33 haftalığız şimdiden sonrası için 2 haftada bir çağırdı
Ebru_ylmz gmzgmzz canım ben de senin gibiydim 25 martta gittim 2 aylık tı 1 ay sonra gel dedi zor dayandım yarın 12 haftalık oluyoruz haftaya gidicem ben de doktor bana panik yapma açık açık söyliyim bir şey olacaksa son ayda bile oluyo önemli olan senin kendini strese sokmaman sakin kalman çünkü stres bebeği çok etkiliyor sakin ol ve ilaçlarını düzenli kullan dedi