Seydaozkan123 Merhaba hamişler 😍 6.haftadayım dün kontrolde doktor iki kese gördü ikiz gebelik de olabilir , diğeri boş kesede olabilir dedi😍 sizlerde oldu mu böyle bir durum 😅
umudunannesiii Seydaozkan123 Benimde ikizdi iki kese goruldu ama iki hafta sonra gttigimde doktora biri gelişmemiş olduğu için kendi kendine yok oldu :(
Delicesareti Seydaozkan123 benimde 2 kese görüldü birinde bebek var diğerinde kese boş zamanla kaybolur dedi doktorum
Meleklerimmm3 Seydaozkan123 ben ikizlerimi 5 haftalıkken iki kese olarak öğrendim kese büyüklükleri birbirine yakın ikiz devam eder biri gelişmeyedebilir belki dedi doktor şimdi ikizlerim 2 buçuk yaşındalar 😇
Seydaozkan123 umudunannesiii ya çok üzüldüm :( diğerine rabbim can sağlığı versin , bana da dedi ki 15 gün sonra tekrar gel bakalım
Seydaozkan123 Delicesareti benim doktorum ikiz gebelik olabilir dedi %50 ihtimali var bakalım hayırlısı :)
Delicesareti Seydaozkan123 inş canım Allah gönlüne göre versin ikiz gebelik güzel ama zor hem taşıması hem bakımı ben tek istiyodum ne yalan söyliyim bi tane olsun sağlıklı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin 🤲
Seydaozkan123 Delicesareti inşAllah Rabbim herkesin gönlüne göre versin :) ikiz hem güzel hem de zor 😅rabbim nasıl dilerse öyle olur ikiz de verirse başüstüne tek de verirse yine başüstüne😍 Allah herkesin yardımcısı olsun zor bir dönem maddi ve manevi olarak bütün bebişleri bol bol rızıklandırsın inşAllah :)
Seydaozkan123 Meleklerimmm3 maşallah 🧿 bakalım artık bize ne der doktorumuz 30 nisan cuma gideceğiz 😅