Pinaryuce35 Kızlar bana da yazmak nasip oldu .buzamana kadsrki süreci biraz aksilikler le atlatarak nihayet sonucunda harika bir sonuca ulaştık en başından beri önce düşük sonra erken doğum riskim hep vardı günde 3 progestan fitil adalat derken herşey normalken son hafta yaşadığım covidle mücadele edip arkasından 9 gün önce babamı covidden kaybetmenin derin üzüntüsüyle pazartesi günü ağrılarım oldu normal kontrol günümdü doktoruma ayrıca neden bukadar ağrım var diye sorarım derken girdiğim nstde ağrımın olduğunu gördük doktorum eve gönderemem yatış yapmalıyım yoksa gece geri gelirsin derken hem haftamın erken oluşu hemde kilosu yetersiz kuvöze girer diyerek yaşadığım korkuyu anlatamam.acil sezeryana alındım ve oğlum 15 dakika içinde kucağımda hem çok sağlıklı hemde kilosu 2800 hemde cabbar olduğunu gördük memeyi hemen tutmaya başladı da sütümün gelmemesiyle ilgili yaşadığım sıkıntı hala devam ediyor sürekli emziriyorum ama boş çekiyor yavrumm kaşıkla mama vermeyi deniyorum şimdilik emzirmeye devam edeceğim gelene kadar şuan yanımda mışıl mışıl uyuyor.haftam erken aman sıkıntı olmasın diyerek strese girmeyin cabbar olup kuvöze bile girmedi oğlum.ve adı gibi rüzgar gibi geldi ..
SutlacimiYedimmiBen Pinaryuce35 gozunuzaydin benim ilk oglumda sizinle ayni hafta ayni gun dogmustu 2.850 gr 50 cmdi. Cok şükür kuveze girmemisti benim oglumda norml dogumun etkisi oldugunuda dusunuyorum onu guclendiren sey oydu😊 suan 3 yasinda💙
Gigy Pinaryuce35 Oy maşallah sağlıcakla büyütün 💖Mayıs annesi olacakken Nisanda oldu demek ki 😍😍😍onlar biliyor geleceği zamanı valla 🧿
canserko Babanızı kaybetmişsiniz Allah rahmet eylesin kabri ışık dolsun. Allahım evladınıza ve size uzun hayırlı ömürler versin inşallah, canınızdan bir parça alıp, oğlunuzu vererek canınıza can katmış 💐 gelmiş geçmiş olsun sizlere :)