Ahmetefeee Merhaba hamiş annelerim 17.hafta da ooupta hala bebeğini hissetmeyen varmı ?. Benim ikinci gebeligim ama hala hissetmedim. Bazen ruyalarimda bile ölü bebekler görüyorum Allah korusun 😭
Sulearas Ahmetefeee bende 18de hissetmiştim acele etmeyin hissetsem de hissetmesende annelerde ayrı bi bişey bende 21 hafta oldum dun hiç hissetmedim korku içindeydim bugun hissedıyorum minik minik ama gene içim rahatlamıyor yanı annelik o yuzden oyle dusunme yin guzel dusun guzel olsun
Pamugunannesi1 Ahmetefeee 17+4 haftalığım organ kayması gibi bişey hissediyorum yer değiştiğini anlıyorum bir de arada minik bir tekme de atıyor olabilir oynak bir pamuğum var
Ahmetefeee Sulearas ben ilk 14 haftada hissettim ama şu 2 haftadır hiç hissetmiyorum o yüzden bir korku içerisindeyim
Ahmetefeee Pamugunannesi1 bende ilk kizimii 18 de tam hissettim 21 hafta da artık tam hissediyordum ama bunu ilk 14 de hissettim ama 2 3 haftadır hiç hissetmedim
Selviinurr Ahmetefeee ben daha dün kontrole gittim hareketlerini hissetmiyorum dedim. İlk gebeliğin olduğu için ayırt etmekte zorlanirsin ama Bi kaç haftaya net hissedersin dedi. Sağlıklı olsunlar da varsın geç hissedelim
Redpepper Ben de hissetmiyorum 17 haftalığım bazen seyirme gibi birşeyler oluyor karnımın altında ama galiba o rahim büyümesiyle ilgili. Hani öyle tekme gibi bişey hissetmedim zaman zaman kendimi sorguluyorum ben mi anlamıyorum acaba diye 😂
Rabiakru Ahmetefeee bende 17+3 teyim ilk gebeliğim geçen gece pıt şeklinde iki kere oldu ama o muydu bilmiyorum tam daha sonra sevdim okşadım ama ses gelmedi bir daha 😂 daha tam hissedilmezmiş sadece yer değiştirirken belki demişti doktorum 20. Haftadan sonra netleşirmiş
Pamugunannesi1 Ahmetefeee Çok güzel bir his ❤️ Oğlumun ben burdayım demesi karnımın içinde benimle birlikte büyümesi 😊
Ahmetefeee Sizde de eklem ağrıları oluyor mu benim bütün kemiklerim ağrıyor yataktan kalkarken her yerim tutuluyor sanki
Ahmetefeee Rabiakru Amin canım sende al inşallah benim şuan erkek doktor 15. Haftada erkek dedii ama ayın 6 sında detaylı var bakalım ne diyecek
Rabiakru Ahmetefeee benimde 15. Haftada belli oldu o gün şansıma 3 tane uzman vardı yeni bi cihazı deniyorlardı üçü bir baktı bana inşallah değişmez hepsi yanılmış olmaz ☺️