Ediz101019 Doktorlarınız ton balığı önerdi mi .malum heryer kapalı balık yemeye gidemiyoz. Ton balığı yesem aynı faydayı alır myım .zararı var mı
Minnosunannesiii Ediz101019 önerilmiyor gebelikte ama ben arada yiyordum canım istiyor diye aşırıya kaçmamak kaydıyla tabi
mjora Ediz101019 benm doktorum konserve ürün özellikle hazır konserveleri kesinlikle tüketme dedi 🤷♀️
Neslihanbew Ediz101019 doktorlar onu önermiyor canım ben buzlu balık alıp dolaba atıyorum buzluğa yani oradan yedikçe çıkartıp yapıyorum
HavvaMerve Ediz101019 Keşke bir doktoruna danışıp yada netten araştırıp yeseydin canım Rabbim korur inşallah mecbur kalınca çok canın istediğin de bir kere olabilir demişti bana doktorum
mjora Ediz101019 olan oldu artık endişelenmeyin bişey olmamıştır bence. Bundan sonra dikkat edersiniz…
Kimkibu Ediz101019 ton balıgını önermdi.. dip balıgı olmayacak fazla civa içeren balıklar olmayacaközellikşe somon ve hamsi ye demisti bunlar en faydalılarıymıs.. somon artık marketlerdede var dondurulmuş onlardan alabilirsinşz
gulin-35 Ediz101019 ton balıgı mıdye dıp balıkları yasak mıgros gıbı buyuk marketlerde dılımlı dondurulmus somon falan var alıp fırına atabılırsın