kubrafstkci Uygulamada 6 haftalik gozukuyoruz ama doktor bana 4 haftaliksin dedi neden acaba hangi uygulama indirsem ayni
Pambix kubrafstkci uygulama adet tarihine göre tahmin bilgisi verir. Dr ultrason da ölçüm yapmışsa ona göre söylemiş olabilir..ilerleyen haftalarda aradaki fark kapanabilir. Yada geç döllenme olmuşsa ondan da geri çıkmış olabilir.
Minnosunannesiii kubrafstkci geç döllenme filan dır doktor ondan küçük söylemiştir benim de adet tarihi 25 temmuzdu ama doktor 10 ağostos olarak değiştirdi bende uygulamaya 10 ağostos yazdım ve düzeldi ikisi aynını gösteriyor
Beyzan kubrafstkci arkadaşın yazdığı gibi yanlışlık yok bütün uygulamalar son adet tarihini baz alır. Ama ultason bebegij gerçek boyutunu verirm muhtemelen geç döllenme olmuş sizde. Siz şimdilik doktoru dinleyin eğer bu şekilde devam ederse son adet tarihinizi geri çekersiniz yani sanki o tarihte adet olmuş gibi yazarsınız uygulamaya
Denizyildizii kubrafstkci bi sonraki doktora gidişinizde doktora sorun geç döllenme olabilirmi diye. Adet tarihinide söyle. Doktorun dediğine göre uygulamayı güncelleyebilirsin
Ays0 Uygulama sorunu değil canım muhtemelen geç döllenme olmuştur. Doktor sağlıklı bir gebelik dediyse hiç önemseme çoğu zaman haftasını yakalayabiliyormus olmadı gebelik ilerleyince ultrasona göre yeniden hafta belirlenip o kabul edilir