busra-_-01 Kapı süsü yaptırmak istiyorum ama bir türlü içime Sinem bişey bulamadım yaptıranlar memnun kalanlar fotoğraf paylaşabilir mi lütfen 🙏🏻 🙏🏻🙏🏻
Medilifegun busra-_-01 ben kizimda instagramdan nimesis-florista sayfasından yaptirmistim ama pek memnun kalmadım hem sure çok uzun hemde çok ilgisizler en kötüsü de üzerindeki yazi yamuktu bir suru de para vermiştim
Mervekaynak busra-_-01 sonersusbebek diye bir sayfa var Instagram’da ben oradan yaptırdım çok güzel oldu
Oglumveben34 zeynepduha nereden aldınız malzemeleri ne kadara mal oldu birde. Çok güzel olmuş ben beceremem diye korkuyorum
rabia2595 zeynepduha alışverişten memnun kaldiniz mi sayfa iletisimi nasil. Ben fiyat bilgisi icin yaziyorum ama donus yapmıyolar ya da gec donus yapiyolar size de oyle miydi ?
zeynepduha busra-_-01 teşekkür ederim canım çok basit sadece boyayıp yapıştırıyorsun hazır halde 140-170 arası satılıyor malzemeler toplamda 100 tl tuttu kendi el emeğim olsun istedim eşimle birlikte yaptık ☺️
busra-_-01 zeynepduha valla çok iyi yapmışsın çok da güzel olmuş led dahil mi o sayfa led de satıyor mu
VMS Instagramda Armagan tasarim diye bir sayfa var oraya siparis verdim cok farkli urunler var ben de pek olmayan birsey istiyordum hemde yuzde 20 indirimli suan