Merveee34 Kızlar unutmuşum ya bu haftalarda (11+4)kasık ağrısı normal miydi ? Bu zamana kadar pek ağrım olmadı . Sabahtan beri sağ kasıgım yerinden çıkacak sanki ..bu durumu yaşayan var mı ?
Nuray23 Merveee34 benim cok olurdu. Uykularimdan uyandirirdi ama cok sukur bisey olmadi . Kanaman filan olmadigi surece normal
Nese_bas Benimde çok ağrım oluyordu doktor kanama olmadığı sürece korkma dedi ama sen gene de doktoruna sor canm ama bişey olmaz allahım izni ile
Merveee34 Nese_bas insAllah canım .Netten bakınca felaket tellalı gibi Herseyi yazıp çiziyorlar . Doktoruma yazacağım birazdan .Yorumun için teşekkür ediyorum ❤️🌹
Merveee34 Djjdjxjjxm ilkten öyle düşündüm canım .Karnımın içi baya bir geriliyor .Rahim büyüyor bebek büyüyor baskı yapıyor dedim ama sabahtan beri baya fazlalaştı .Birazdan doktorumdan da bilgi alacağım arayıp .
minikprensimmm123 Merveee34 Canım bende 14+5 de yim bende de oluyor arada ağrı doktora sordun mu canım normal miymiş
Djjdjxjjxm Merveee34 gazdan cok oluyo o gerilme bide dedigim gibi rahim buyuyo bebekde buyudukce baskı yapdığı icin damarlar geriliyomuş biraz ama genede icin ferahlamasi icin araman dedigin gibi iyi olur canm
Aysecnr minikprensimmm123 bende 13+4 teyim bendede oluyor kasık ve karin ağrısı. Bende gazdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.Ve rahim büyüyüp yukarı doğru geldiği için olabilir
minikprensimmm123 Merveee34 Naptın canım sordun mu doktoruna benim doktor izin de arayamıyorum ben 🤦♀️
Aysecnr minikprensimmm123 evet oluyor canim. Bazen bel bazen sırt. Ama buna etki eden çok şey var bence. Oturuş, duruş, yatma pozisyonu. Daha ileriki haftalarda bebek iyice büyüyünce daha çok artıyormuş öyle diyorlar benimde ilk gebeliğim
minikprensimmm123 Aysecnr Evet canım benim zaten iki kürtajım var ondan sonra bende Bi bel ağrısı kaldı şimdi gebelikte daha da ilerledi
minikprensimmm123 Aysecnr 14+6 olduk canım diğer iki gebelikte 8+1 ve 8+3 de öldüler şimdi iğne ve aspirin kullanıyorum inşallah bunda yavruma kavuşurum🤲
Merveee34 minikprensimmm123 durumum riskli olduğu için görmek istiyor canım. Sabahtan beri baya şiddetlendi eğilip kalktığım zaman sanki bıçak saplanıyor .yarına randevu aldım .Bugün kızımın kursu var o yüzden gidemiyorum