Sssultannn Kaş ve kirpiklerim dökülmeye başladı,aynı durumu yaşayanlar var mı,neler kullanıyorsunuz 😘
Bsmlh Sssultannn ben yaşıyorum hemde fena kaşım kalmadı ema aydın indirim yaptı şimdi onu sipariş vericem cok faydalı
metehaninannesiii minikprensimmm123 hamilelikte normal diyorlar ama bilmiyorum önceden de dökülürdü benim şimdi daha çok dökülmeye başladı 🤦♀️
Sssultannn Bsmlh D vitamin damla kullanıyorum yüzümü yıkadığılda veya gün içinde elini yüzüme götürdüğümde elime geliyor
Bsmlh metehaninannesiii benım saç durdu onu kullanınca bıde ben gliss yeşili var dökülme karşıtı cok iyi geldi denemek istersen onu dene derim🥰 su yesılı dısı ama kaşım hiç kalmadı yok cok canım sıkılıyor bu duruma
Kubraylmz0 Benimde dökülüyor tüylerim de çok geç çıkıyor bir şey kullanmıyorum ama badem yağı iyi diye okumuştum
metehaninannesiii Bsmlh benim kasta mübarek orman gibi hahahahahaha aldırıyorum aldırıyorum bitki gibi geri çıkıyor 😂😂😂
Bsmlh metehaninannesiii ya cok güzel maşallah zaten cılızdı zor doldurdum güzel bir yerde simdi hepten gitti bu serumu alıp denıcem barı yaza kadar toplasın 😁
Edahamdi123 İlk 4 5 ayda çok dökülüyor daha sonra kendiliğin den duruyor dökülme merak etmeyin ve eski haline geri dönüyor hem uzuyor hem gürleşiyor☺️
Bsmlh Sssultannn ema aydın kaş kirpik cnm en güzeli doğal gebelıkte kullanımı var suan indirimde 1 şişesi dolduruyor ben indirimi bekledim vallahi