Animes Merhaba anneler, ben 19+6 haftalık hamileyim, bu haftanın başından beri bebeğimi hissetmeye başladım, ancak dünden beri pek hissedemiyorum gibi, 1 günde ortalama ne sıklıkla bebeğinizi hissettiniz? Biraz panik oldum 😔
Aysnr1230 Animes çok normal ben 26.haftaya girdim kafasına göre bi ediyo bi etmiyo😂 bazen uzun süre hareketsiz kalıyo korkuyorum sonra oturup bekliyorum hareket etcekmi diye bi süre sonra ediyo gün içerisinde eğer çok hareketliysen hissetmeyebilirsin canım bende öyle oluyo
Hamileyim-mutluyum Animes Canım o haftada çok normal 2-3 gün gün hissetmesen bile korkma o haftalarda çok hareketini hissedemezsin
Glbnpk Animes 28. Haftam bitecek hala hareketlerde süreklilik yok. Bir ay önce çok iyi hissediyordum, bu son bir ay azaldı ama sanki iki gündür artıyor gibi. Canınızı sıkmayın. Birkaç günde bir hissetmek bile normal dedi doktorum o haftalarda. Bir de dün hastanede ufak bir cerrahi müdahale yapıldı bana. Çok canım yandı biraz ağladım bile. O sırada aşırı hareketlendi tekmeledi. Çok duygulandım, acımı hissetti gibi geldi. 🥲
Animes Aysnr1230 evet gün içinde hareketli kalmaya çalışıyorum kendimi yormadan ama içime su serptiniz teşekkür ederim 🙏☺️
BuseVV Animes normal bir durummuş o. Ben de bir gün pat küt hissediyorum bazen de 2 gün ses seda yok 😁 19+5 im ben de.
Animes BuseVV yaa sizinle aynı durumdayım ben de 😊 insan ister istemez endişeleniyor, doktor muayenem de ertelendi o yüzden buraya yazayım dedim😅
Haticeozensen Benimde 19+4 2 gündür hissetmiyodum biraz önce hissettim içim rahatladı ama kasıklarım çok ağrıyo sizde de var mı normal mi anlayamıyorum özellikle yürürken bacaklarımdan kan çekiliyo sanki
Animes Haticeozensen bende o derecede kas ağrısı olmuyor çünkü doktorum sabahları magnezyum kullanmamı önermişti, hatta gün içinde çekilme hissi olursa 3 tane maksimum içebilecegimi söyledi, istersen doktoruna bir danış derim, bende çok etkili oldu ☺️
Byby99 Animes 30 haftalık hamileyim son 1 haftadır düzenli hissetmeye başladım. 28. Haftaya kadar ara ara hissedip hissetmemek normal
Gulbeyazk Animes küçük şuan canım merak etme telaşa verme kendini 21 haftada net hissedersin ama oda yavaş yavaş artacak
BuseVV Animes hiç merak etmeyin. 20li haftalarda da böyle düzensiz oluyormuş. Hamileliğinizin keyfini çıkarmaya bakın 🍀
Nurgullmom Animes Öyle oluyo zaten sürekli hareket etmiyo ilk başlarda bende 23 haftalık hamileyim daha bu hafta hergün hissediyorum net bi sekilde hareketlerini. Korkma bebegin iyidir icerde 😇