Ezcez Kizlar 10 haftaligiz ilk muaynemi 22.05. De oldum bi ay sonra gel dedi iki gun sonra gidecegim munirre funda cevhere gidiyorum aradigimda randevu bilgileri gozukmuyor dedi ama doktor o kadar iyiki baskasina gitmeye cekiniyorum baska kime gidebilirim orda iyi azarlamayan ilgili bir doktora 🙁
Supermother Ezcez Rıza dur bey var erkek doktora gitmek istersen çok iyi bi doktor bayan olarakta yıldız reis ve burcu gündoğdu var iyiler gayet
Ezcez Supermother erkek kadin farketmiyor rahmi sinan karadeniz var birde onada cok iyi diyorlar ama gidenden bir yorum alamadim malesef internette hep igrenc hastane insanlara hayvanmis gibi davraniyolar azarliyorlar bilmem ne korkutuyorlar
Ezcez NevrazerYlmaz ya yasim kucuk 17 yasindayim azarlar korkusu var ilgili biraz daha nazik ol.asini istiyorum iyimi o
gozdegeoglum Kontrolüm yenımahallede oluyor ama ılk bebısımı Zübeyde hAnımda yaptım Baran yesıl Dıe stajyerdi bıde onun dr unu qormedım ama doqumuma o qırdı rahattı quzel oldu bebısım 5 yasında sımdık ıkıncı bebısımı beklıyorum daha 4 haftalık kendılerıııııı🤣🤣🤣😇😇😇