Elifin_annesi1 Ilk gebelikte normal dogum kacinci hafta da olur bilen var mı bana doktorum son adet tarihimi yanlış biliyorsan 40 hafta olur demişti kafam karıştı kacinci haftada 9 ay doluyor
SB_ Elifin_annesi1 normal gebelik süresi 40 haftadan hesaplanır 40 haftayı geçince doğum kendiliğinden gerçekleşmiyorsa doktor müdahale eder Ama 38den itibarende doğum olabilir
ysfali06 Elifin_annesi1 son adet tarihine göre 37+0dan itibaren doğum olması beklenir. 40 hafta olmasına rağmen doğmadıysa ya doktor suni ile başlatır ya da 42ye kadar bekleyebilir. Benim kendi sancımla 38+2de doğdu oğlum ve ilk gebeliğim.
GulsahAydin Elifin_annesi1 canım o bebeğin durumuna göre değişiyor bence normal doğum tamamen doğal ve gelişini bebeğin belirlediği bi durum olduğu için kesin net tarihi olmaz🤷🏼♀️ ben oğlumu 39+5 te normal doğurdum😌
Dlbr Elifin_annesi1 sancıyı bilmene gerek yok o sana öyle bir vuruyorki ozaman anlarsın ilk doğumum 38+2 de oldu canm belden giriyo kaşık falan derken hastaneyi boyluyon😂
ysfali06 Elifin_annesi1 herkesin bahsettiği bel ve kasıktan gelen Bi ağrım olmadı hiç kabızlık ağrısı çektiğimi düşünerek gittim hastaneye meğer sancıymış. Ebe herkesin sancısının farklı olabileceğini söyledi. O yüzden birşey söyleyemiyorum şurası ağrıyor falan diye. Ama düzenli geliyorsa ağrı sancıdır. Benim karnıma ağrı yarım saatte Bi geliyordu mesela.