07-02-2019 Mercimegim_34 istediler ama yaptırmadım istersen genetigine baktırabılırsın demıstı genetıkse yapılacak bısey oldugunu dusundum ıcın yuklu mıktardıda ondan
Gulseren01 Kızlar Facebook da grup var pev üzerine oraya takip edin mutlaka. Her ortopedi yapamıyor pevi bu işi bilen biri olsun yanlış tedavi de ayak sertleşir ve ileri de nüks olur dikkat edin araştırın
Mercimegim_34 07-02-2019 evet onun icin soruyorum Hakkinizda hayirlisi olsun insallah bi sıkıntı cikmaz
Mercimegim_34 07-02-2019 bisey sormak istiyorum hastanede dogum yaptığımız zaman bebege ayakli zibin giydiriyolarmi bide mesela alcilama işlemi 1 hafta sonra basliycakmis o 1 haftada ayakli zıbınlarini giydirebilirmiyiz. Bi fikriniz varmi aceba 😕
07-02-2019 Mercimegim_34 hastanede bız ayaklı mıydı werdıgınız hatırlamıyorum ama gıydırırler dıe tahmin ediyorum ewde kendiniz gıydırırsınız doktorlar pek karısmazlar ama pev dede ayak ıce donukluk sewıyelerı war cok ıce donuk se zor olabilir yoksa ben alıcılı ayakta bile giydiriyordum buyuk olan esneyen ayaklı altlarını ama ayagı takip etmek adına 1 kere yaptım sonra bıraktım bn hıc gıydıremedım ayaklı zıbınlarım war
Mercimegim_34 07-02-2019 evet kesin pev denildi renkli ultrasyonda gorüldü sonra çapaya yönlendirdiler genetige ordada baktilar aynı sekil pev cıktı
07-02-2019 Mercimegim_34 salih marangoz doktorumuz bu alanda adı en iyi gecen doktorlardandır sukur oglum kosuyor oynuyor surec baslayıp bıtıcek siz kac haftalık siniz
07-02-2019 Mercimegim_34 Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin dert verip derman aratmasın şükür tedawisi war