Günaydınlar 🌞15+3 sıfır semptomlu bir hamilelik geçiriyordum, taa ki düne kadar. Market alışverişi yaptım ve tam kasanın önüne geldiğimde birden ateş bastı. Mide bulantısı, sicaklama, baş dönmesi, göz kararması ve sonuç bayılma. Kafamı çarpacakken tutmuşlar beni🙏 Kendime geldiğimde yüzüme su döküyorlardı, bende korkudan ağlamaya başladım. Bu sefer ağlarken nefes darlığı yaşadım, panik atak krizi gibiydi. Bebeğe birşey oldu mu diye bağırıyordum. Birkaç gündür sürekli kâbuslarimda kalp durması olayını görüyorum. Eşim hamileler her zaman kâbus görür aldirma vs diyor ama benim içim hiç rahat değil. 11.30 da kontrole gideceğim yavrumu görmeye bana şans dileyin🙏 Bu arada ben bugune kadar hamilelik semptomlarından birini bile yaşamadım. Yaşamadığım ne varsa dün 10dk içinde başıma geldi. Ambulans çağırdılar. Kan şekerim fena düşmüş. Hastaneye götürelim dediler ama sağlıkçı bana dedi ki: "“bak ben senin yerinde olsam kendi imkânlarimla giderim. Çünkü senden önce covidli hasta taşıdık, ben olsam bebeğimi düşünürüm”". Tabi hemen fırladım çıktım. Rutin kahvaltımı marketten gelince yaparim diyip, peynir ekmek yiyip çıkmıştım ilk kez. Doktorum normal dedi, yedigin herseyi bebek çekmiş, sana birsey kalmamış dedi😊 Yanımızda her zaman meyvesuyu, gofret, alıştırmalık, kuruyemiş gibi şeyleri bulundurmamiz şartmış. Sizlerin de aklında olsun,umarım kimse bunu yaşamaz. Sevgiler💓