Hastaneden bildiriyorum dün sabah bende doğurdum 🥰🥰
Salı günü akşam hafif ağrılarım vardı adet ağrısı gibi ama bu ağrı son haftalarda olmaya başlamıştı. Sahura kalktığımda ağrım artmıştı ben üşüttüğümü düşündüm çünkü 2 3 gündür ishaldim. Son haftalarda olanlar bilir rahat rahat gaz çıkaramıyordum ya da gaz sancısı diye düşündüm hiç doğum sancısı aklıma gelmedi . Gece rahat uyuyamadım ağrılar hep uyandırdı o zaman sancı olduğunu düşünmeye başladım ama doğum sancısı olabileceği aklıma gelmedi. Üşüttüm diye Üstümü 2 3 kat örtüp sabah ettim sabah 8 gibi duşa girdim. Anladım ki ne üşütme ne gaz bu ağrı sancı bi gidelim bakalım diye düştük eşimle yola. Hatta doğum çantamı alıp almamakta kararsız kalıp nolur nolmaz diye almıştık. Tam hastaneye 500 m falan kalmıştı ki kaza yaptık bize arkadan vurdular. O sancının arasında bi de ortada kaldık . Eşim arkadaşını çağırdı onu arabanın başına bırakıp biz onun araç ile hastaneye geçtik . Doktorun odasına girmem 9 buçuğu buldu . Doktor muayene ettiğinde 5 cm açıklık olduğunu söyledi sevindim gayet rahat atlatmıştım o süreci hiç doğuma diye gelmemiştim çünkü. 36 haftalık ölü doğumum olması sebebiyle doktorun eli hep üzerimdeydi hemen doğum ekibini arayıp tüm sancıyı nst de geçirmemi en ufak sıkıntıda sezeryana dönebileceğimizi söyledi. Çok şükür süreç çok hızlı ilerledi . En son iftarda birşeyler yediğim için açlık biraz zorladı güçsüz kalmıştım ama hastaneye gelmemle doğum yapmam 2 saat sürmedi. Ben doğum haneye indiğimde daha doğum çantam hastaneye gelmemişti bile kaza yerinde kendi aracımızda kalmıştı .doktorun 5 cm demesi 9:40 doğum saati 11:15 Çok şükür.
Kesi atmış doktorum bebek riske girmesin diye dikiş ağrım var hafif onun dışında sıkıntı yok şükür bende bebeğim de gayet iyiyiz.
Darısı bekleyen herkese olsun inşallah ben yavruma kavuştum .