Fatosss35 Maltofer kan ilaci kullaniyorum sabah aksam 24 haftalik hamileyim.decavit kullaniyorum.devit 3 kullaniyorum.cok kilo aldigimi dusunuyorum sizce kullandigim kan ilaci kilo yaparmi.
RH38 Fatosss35 kilo yapmaz cnm benim aldigim vitaminleri bi bilsen😂 bende cok korkmustum ama yok sukur yemeyle alakali dikkat etmek lazim
birsaglikci Merhabalar , hiçbir kan ilacı ve diğer ilaçlar direkt olarak kilo yapmaz. Beslenmenizi doğru kontrol ettiğiniz sürece sorun yaşamazsınız (bu arada diyetisyenim o nedenle cevaplıyorum) sevgiler 🥰
Elcnbykckr birsaglikci ya size birsey sorablirmiyim ozaman? Ben kendimi bildim bileli cok zayıfım 47kiloyum boyun 169 ilk kez hamilelikte kilovat aldım Doğum yapınca hemen eski halime döndüm. Yine suan 47kiloyum yemek falan cok güzel yiyorum kan değerimde cok iyi. Ama yediğim kilo yapmıyor 🙈 şimdi yine 47kiloyla hamile kaldım
Fatosss35 birsaglikci aaa ne güzel diyetisyen olmaniz.ben cok sik acikiyorum.ve cok rahat kilo aliyom bünyem bir ay da iki üc kilo aliyo.nasi baş edicem yardimci olurmusunuz bana
birsaglikci Elcnbykckr maşallah Allah bağışlasın inşallah 🥰 Kan değerlerinizde bir problem yoksa eğer kendinize göre çok besin tükettiğiniz zannedip az tüketiyorsunuzdır. Genellikle bunu yaşıyoruz kilo almak isteyen danışanlarımda ☺️
irorkay birsaglikci size ben de bir şey sorabilir miyim acaba? Biraz fazla kilo alımında, gebeliğin ileriki haftalarında dikkat edilir ve beslenme düzenlenirse kilo alımı durdurulabilir ya da yavaşlatılabilir mi acaba?
Elcnbykckr birsaglikci yok bir diyetisyen güzel besin listesi de verdi uydum yine almadım sanırım benim böyle ilac gibi şeylerle desteklemem gerektiğini düşünüyorum çünkü olmuyor hiç bir türlü
birsaglikci Fatosss35 eğer sık acıkma , yiyip doymama, mideniz dolu olsa da sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı hissetme gibi durumlarınız varsa ben mutlaka bir kan tahlili görmek istiyorum danışanlarımda. İsterseniz Önce bu duruma bir baktırın 🤗
[silindi] birsaglikci insülin direnci malesef🤷🏻♀️🤷🏻♀️ bende var cok zor kilo korumak almamak dunyalari yiyebilme potansiyeli😊 diyetisyen değilim ama diyetisyenimn bana söylediği asla uzun sure ac kalmamaliyiz sanırım o zaman gözümüz dönüyor
Fatosss35 birsaglikci maltofer kan ilacini sadece sabahlari ac karnina iciyodum.yeni den hormon testi yapildi.doktorum kan ilacini günde iki kere almama cıkardi .kan degerlerin dusuk geldi dedi o yuzden iki ye çikariyorum dedi
birsaglikci [silindi] evet aynen öyle , sık sık az az beslenmek ve diyetisyeninizin ayarlayacağı kalorik denge yavaş da olsa size kilo verdirir
birsaglikci irorkay fazla kilolu gebe kalınmışsa gebeliğin ilk 3 ayında zayıflama diyeti bile yapılır. Fakat 3 aydan sonra zayıflama diyeti yapılmaz ama söylediğiniz gibi yavaş ve gerektiği kadar kilo alımı sağlanabilir elbette 👍🏻
birsaglikci Fatosss35 bunun vücutta daha rahat kullanılması ve açlık hissinizin bastırılması için su tüketiminizi arttırın. Yani 2,5 içmeniz gerekiyorsa bunu tamamlamaya çalışın. Bir de sık sık az az beslenmek yeme ataklarının önüne geçecektir