Elif4334 Kızlar 1 haftaya kadar acil magnet yaptıran yer bulmam lazım internetten güvenilir yer bilenler nolur yazsın çok teşekkürler herkese şimdiden
beyzaeygn Elif4334 biz n11den yaptırdık gayet güzel geldi aynalı pleksi ve fiyatı uygun 1.67 :) satıcının adı :hediyeni ara Bakmanı tavsiye ederim ben memnun kaldım
Zeweyy Elif4334 canım benim çok yakın bir arkadaşımın anladı yapıyor instagram dan çok güzel modeller var ve çok hızlı yapıp gönderiyor https://www.instagram.com/yildizinevi
Kbr Elif4334 haftaya bir gönderebilir mi bilmiyorum ama Instagram'da kurabiye sabun Aşkı diye bir yer var Tanesi 1 lira
Elif4334 Hasrtt doğu için hiç farketmez aynalı olanlardan falan olabilir canım ama fiyatı en fazla 2 tl falan olucak bütçemiz öyle
SultanElmasDemirel N11 tarzı siteler hızlı gönderiyor birde Çemrek diye bir sayfa var. Orayada bakın ben nikah şekerimi orada yaptırdım aynı gün çıkış yaptılar sanırım ekiple çalısıyorlar.
EmelGl Serceshop var instagramda ben magnet açacak yaptırdım çok güzel bak istersen çokta hızlı gönderdiler yanılmıyorsam 2. Gün elimdeydi
mervesarp2005 Elif4334 merhaba. instagram da sus_dunyamm diye bir sayfadan kokulu taşlı magnet yaptırdım. hem çabuk geldi hemde herbiri tek tek ambalajlanmış hiç hasarsız geldi. inceleyin isterseniz.
Bukiii Merhaba, ben de yaptırdım kokulu taş magnet tanesi 1 tl ye , bu şekilde düşünürseniz yazayım ismini