Yasar33 29+4 haftalığım şuan hastane çantasını sizler ne zaman hazırladınız yada ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz 🙋🏻♀️
[silindi] Yasar33 son bir ayda hazırlicam 56 günüm kaldı Bi kaç Bi şey aldım ama eksiklerimi daha çok
Omerhatice Yasar33 ben 35 de ayarlanmıştım canim eğer farklı bir durum risk söz konusu değilse 35 ideal 🤗
rmdfile Yasar33 canım ben ilk etapta 2 -3 lazım olacak yani hastane çantasına koyulacak şeyleri aldım yıkadım ütüleyip çantaya yerleştirmek kaldı 30 haftalığım. Devamını yavaştan alırım dedim doğduğundaki kilosuna durumuna göre de alınır.
Sehertryk Yasar33 30. Hafta oldum her şeyini aldım ama bir tek hastane çantasını hazırlamadim son 1 ay kala hazirlamayi düşünüyorum 😁
Yasar33 [silindi] benimde baya bi eksiğim var kaynanamla evimi de yeni ayırdım hem evin hem bebeğimin çok eksiği var o yüzden fazla bişi alamayacam tabi öncelik bebeğimin
Merinosunannesii Yasar33 32 gibi hazır et canım ben 36nın ortasında hazırladım son anda taşınmam gerekti geberdim valla yorgunluktan çok geçe bırakma hazırla dursun kenarda
nurdane3504 Yasar33 bende 27yim ama ramazandan sonra hazırlamayı düşünüyorum zaten oruç da tutuyorum zor olur diye düşünüyorum 32dan sonra duruma göre bakılır bence