HediyeAslan Kızlar Esenyurtta oturuyorum. Medilife hastahanesi ne gidiyorum. Ama detaylı ultrason için farklı bir yer arayışındayım. Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz doktorları fiyatları ile yazarsanız müteşekkir olurum
Dilekcnkn HediyeAslan Bht clinic arkadaşım gitti baya memnun kaldı bende o hastahanede takipliyim allah nasip kısmet ederse orada yaptıracağım telefondan bilgi veriyorlar ama bildiğim kadarıyla 600-700 ₺ civarıydı 🤷♀️
Meltem_ HediyeAslan başarı hastanesine gittim 500 TL verdim 45 dk herşeyini anlata anlata geçti memnundum 😌
Ozgemom HediyeAslan merhaba bende Esenyurtta oturuyorum özel esencan hastanesine gidiyorum doktorum Melih bestel çok çok ilgili alakalı biri kesinlikle çok öneririm ben 12. Haftamda 2 Li test yaptırmıştım 360 TL di fiyatı çok kalabalık bir hastane değil ve ilgilerinden gayet memnunum
ratatosk HediyeAslan ataköy towers ta yeri Ali Ekiz tavsiye ederim çok ilgili ve güler yüzlü 600 tl ücreti
HediyeAslan Meltem_ Nerede oluyor mevki olarak? Birde hangi doktor ve fiyatı neydi 😂🤦ayy çok soru sordum 🙆🏻♀️kusura bakmayın
HediyeAslan Ozgemom Melih Beye bende kalp atışını eşimle dinlemek için gittim cidden ilgili idi. Ama Esencanin doğumhane bölümü ve ebeleri ile ilgili endişelerim var iyi seyelr duymadım. Doktor doğumunu yapar çıkar dogumhanede çok önemli diye oraya devam etmek istemedim
Meltem_ HediyeAslan 500 TL Küçükköy başarı hastanesi diye geçiyor arıyorsunuz randevu alıyorsunuz o doktor dışardan geliyor zaten genelde akşama veriyorlar randevuyu