Kubdenya Sakaryali54 su ödemiyorsan serum taktir arada canım doktor boş serum bile takarsan vücuduna su girer demisti ben 15+2 yim
Sakaryali54 Kubdenya taktirmaz miyim kollarm mor mor geziyorm serum almaktn.ama bu ne kdr surcek boyle blmem
Kubdenya Sakaryali54 serum da bi zaman sonra etkisiz kalıyor sıkma canını 6 aya kadar bebek senden alacağını alıyor sonra da düzelirsin inş bende öyle teselli ediyorum kendimi
Sakaryali54 Kubdenya her gun dua ediyorm her gun gecsin diye yemektn sudan tat alamiyorm.kimsenin basina gelmesn insallah cok kotu biseu cunku
Kubdenya Sakaryali54 evet bende aynı hergun Allahm artık ağzımdaki acı tat geçsin diyorum sabır az kaldi 5 aylık 🤗
Sakaryali54 Kubdenya bana da 4.aydan sonra gecrr dediler bekliyorm hergun sabirla...sizn kac aylik suan
Arenn Bende 15 haftaligim ve 3gun cok fena kasik agrim oldu doktora gittim dun kasik agrisi normal bebek buyuyor ve rahim gobege ulasmaya basladigi icin karinda rahimi ceken baglar gerildiginden oluyormus kasik agrilari skmayin caninizi bebeginizi insallah saglikla sihatle alirsiniz kucaginiza 🌸🦋