Merhaba sevgili anneler henüz çok taze Bi anne olarak sizlerinde meraklarını gidermek ögreniceğim şeyleri öğrenmek istiyorum. Bugune kadar normal doguma okadar hazırlandım okadar inandımki ta ki çatı muayenesi olana kadar doktorum çatımın çok dar olduğunu eger suni sancıyla içimde kalmasın deneyelim dersen deneriz ama yumuşama payı çok az olur yani bu çatıyla çok zor yinede tercih senin dedi bu arada bu zamana kadar bebegim hep dogum pozisyonundaydı ee tabi hal böyle olunca doktorum da erken döndü daha vaktine çok var diyip ciger geliştirici bile yaptıttırdı herşeyin normal yolla sadece erken olucagını düşünürken sezeryan günüm verildi beklemeye gerek olmadığını söyledi ve 14 nisana gün verdi mecburi sezeryan kilo alımı yüzünden acelemiz vardı çünkü kilo almıyordu plesanta beslemiyordu dedik doğsun dışarıda beslensin sabah 7de geldim 8 yoktu yatışım yapıldı iki kere elimden ve bilegimden damar yolu açılıp kan gelmeyince koldan damar yolu açıldı kan alındı pcr testim önceki gün vermiştim zaten sonra anestezi uzmanı ve doktorum gelip anestezi şeklini sordu genel olmasını istedim çünkü dayanamam dedim bide sezeryan olucagı mı duyduğumda izlediğim videolar beni maf etti eksikti açıkcası annem kemoterapi tedavisinde abim iş yerinde babam muglada bir tek eşim ve annesi kız kardeşi geldik tabi gelip hazırsak gidiyoruz denilene kadar herşey güzeldi başladım aglamaya indirdiler beni ilk ameliyatım hem eksik hissediyorum hem korkak igne yapılıcak kasma ki rahat çok dogumdan dedi doktorum ve Bi baktım ki uyumuşum zaten 8.53 de oğlum doğmuş ve ben uyandığımda asansör önünde sedyede sakinleşmemi bekleyen doktorlarla gözümü açtım ilk sorduğum oğlum iyimi oldu o an acı falan hiç bişey olmuyor çünkü çok iyi kendine gel gidelim çocuguna aglama dediler sonra yalan degil agrılarım için agladım taki odama gelip bebeğimi görene kadar gaz sancısı en büyük stresim oldu onun dışında bol yürüyüş ve posalı yiyicek ler katı hiç birşey tüketmeyin işte sabahtan bu saate anca fırsat buldum yazıyorum oğlumda bende gayet iyiyiz evet sancılarım var tabiki çok taze çünkü ama bolca yürüyüş ve ayağımın altına hemşire hanım sıcak su torbası bıraktı dayanamıyorum gaz sancısını diye şimdi şimdi ferahladım Allahım isteyen herkese nasip etsin bebeginiz sadece agladıgında degil onu uykusundan uyandırıp gögsünüze tutun çünkü zaten en büyük istekleri emmek dışında ten temasınız benim oğlum mesela yataga koydugum an aglıyor kucağıma alıp gögsümde uyutuyorum inanın bu hem size hem ona en güzel şey oluyor evet çok uzun oldu ama yinede benim gibi çekingen davranıp sadece normal düşünen birileri varsa korkmaması gerektiğini söyleye bilirim herşey çocugu uzu kucağınıza alana kadar merak ettiğiniz bişey varsa sora bilirsiniz