Dukuko Karnınızdan gelen hiç çıt çıt ses duydunuz mu? Merak ettim biraz araştırdım, videolar izledim karnımda çatlama mı oluyor acaba dedim, ama yok değilmiş, bebek hareket ederken kemik eklem sesleriymiş gerçek olabilir mi bu yaaa 🤭😆
Melegim_ Dukuko canım ben hep duyuyorum her hareket ettiğinde çit çit ses geliyo ama korkuyorum açıkçası çünkü sürekli oluyo bu
MeliSeliMelih Dukuko e o zaman bebeğin ağlamasını fln da duymamız gerekirdi hiçsanmıyorum eklem sesi olabilceğini 😄
Dukuko Suheyla06 yaaa bende iki kez oldu saniyelik bi çıt sesi. Gece sessizlikte duydum 😆😆😆 Eşime söyledim güldük bayaaa bakın videoyu atıyım doktor açıklamasını.
Dukuko MeliSeliMelih bebekler anne karnında ağlamıyor tatlım, ilk nefesle doğuum anında ilk kez ağlıyorlar..
Sidal Dukuko yemin ediyorum daha 2 gün önce bende de oldu dogucak sandım hatta resmen eklem kemiği çıt çıt dedi hahahah doguma 20 gün var burada
Dukuko Sidal benim de 14 gün kaldı ☺️ güzel doğumlar dilerim sağlıkla neşeyle Ve ihtişamla gelsin bebeklerimiz.🙏🏻
Dukuko Bence kimse buna inanamıyor söyleyince de kmise inanmıyor ama minikler çıtırtılar çıkarıyor bence😆😆ben mesela hıçkırık tuttuğunda da hissediyorum senkronize bir şekilde devam ediyor zaten farkedilmicek gibi değil 😆 çok eğlenceli 🥳
isimsizbiranne Dukuko eveettt kimseye inandıramıyorumm doktoruma bile 😂😂😂 baya elektrik çarpması gibi küçük ve çok net çıt sesi geliyor sessiz ortamda duyuluyor baya nettt
Dukuko isimsizbiranne o elektrik çarpma hissi ya da titreşim gibi olan hissin nedeni; kordonuna dokunduğunda ya da tuttuğunda olduğunu söylemişlerdi o zamanlarda oluyormuş.. 🤷🏻♀️ Ne kadar doğru bilemiyorum 😆
Cereninci Dukuko hahahahha benden biriiiii bende hep duyuyorum çıtır çıtır çıtlıyo kızım annemde duydu eşimde ben ispatladım kafam rahat :)) çok şirin ama yaa dalga geçenlere de rabbim nasip etsin :))