Nilaylks Merhaba anneler 30 haftamız bitmek üzere geceleri bazen kendi horlamama bile uyanır oldum çözüm bulan en azından biraz azaltacak çözümü olan var mı 😅
yelizyeliz Nilaylks yastığını yükseltebilirsin canım. Birde uyumadan önce güzelce burun temizliğini yap izotonik suyla. Ve breathe right burun bandı kullan🌸
melikeyldrm_54 Nilaylks bende 36 haftalığım, düz yatınca oluyo daha çok bende, sağına veya soluna yat hala devam ediyosa burun bandı deneyebilirsin cnm ben hamile olmadan önce nefes aldığımı bile duyamazdım 😂
Esradgn3558 Nilaylks sinüzit var mı sende bende de var ve ağzın açık uyuyor musun 🤔 benim gebelikte çok arttı nefes alamıyorum resmen dediğin gibi bazen horlama oluyor çok rahatsız edici 😕
Nilaylks melikeyldrm_54 bende hamile olmadan önce böyle bir şey yaşamadım hiçte düz yatmıyorum uykum o kadar hafif ki düz yattığımda zaten rahatsız oluyorum farkındayım hep sağda solda uyuyorum ama kendi horultuma uyanır oldum artık rahatça dalarak uyumuyorum horlamayım eşimi de rahatsız etmeyim diye
Gnssc Ben burun tıkanıklığı için burun bandi kullanıyorum sayesinde rahat uyuyabiliyorum gerçekten. Horlama için de kullanılıyor bi deneyin isterseniz
Nilaylks Esradgn3558 sinüzit var normalde ağzım açık uyumazdım ama bu sıralar burnumdan nefes yetmiyor ve ağzımı açıyorum sanırım uyurken 😫
Esradgn3558 Nilaylks aynı benim de öyle şu bantı ben de alayım bari ödemden bütün burun etleri de şişiyor resmen burnumdan hiç koku da alamıyorum, nefes de zor alıyorum 😕
Nilaylks Esradgn3558 bende bugün alacağım babamda kullanırdı ama hamilelikte etki eder mi bilememiştim yazanlar çok oldu inşallah etki eder ☺️