Delice_zeytin Askiletotomsu hpv sadece genital bölgede çıkmıyor okuduğum kadarıyla , benim ayak tabanlarımda da var ve artıyor , demekki o virüs varmış bende diye düşünmeye başladım . Tatillerde bulaştığını düşünüyorum havuz sonrası oldu çünkü ayaklarım öle.
Delice_zeytin Askiletotomsu bu çıkanlarda çok eşlilikten öi çıkıyor acaba 😀o zaman boşanmalar start benimki de öyleyse hadi bakalım gör telaşı 😂
Nur_grvn Delice_zeytin eğer anlattiginiz et beninin dışı pürüzsüz ise normal et bendir. Ama karnıbahar gibi pötürlü ve yayvan ise hpv virüsü kapmış olabilirsiniz. Kesinlikle smear testi ve o et beninin patolojiye yollanması gerekiyor. Yoksa hpv ise erken teşhis koyulmazsa general bölgede ciddi anlamda yayılma olabilir. Patoloji sonucunun da hpv değilseniz normal doğum yapabilirsiniz. Lakin hpv virüsü kapmissaniz mümkün değil normal doğum yapamazsınız. Çünkü deri altında yatan çok sayıda gözle görülmeyen lezyon olabilir. Buda bebek doğum kanalından çıkarken bebeğin sıvı yutması sonucu ses tellerine bulaşabilir Allah korusun.
Askiletotomsu Delice_zeytin öyleymis O yüzden sendekinin siğil olmadığını düşünüyorum Et beni Yada içinde kıl dönmesi olmuş bir kabarcık olabilir Telefonun flaşlı kamerasıyla çekip incele tam olarak görmek için. Sonra internetteki fotolarla karsilastir
Yuceroglu Delice_zeytin bende de oldu doktorum varis dedi. Küçük et parçası. İlk bende siğil sandım. Takip etmek de fayda var.
Delice_zeytin Yuceroglu aynen fark edp takip etmek önemli .. Allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin
1busraa Delice_zeytin benimde vajinanın altında giriş kısmında başka küçük sert birsyedi sivilce sanmıştım ama büyümüş et beni gibi aynı bende şüphelendim siğil ama bilemedim doktora sordunuz mu siz
Fatmanesli Best11 benimde aynısı oldu.kahverengi ele geliyor siğil.gibi değil bu sebepten normal doğum yapamam diye endişeliyim.
Fatmanesli Best11 hangi kremi verdi acaba benim doktorum cok umursamaz özele gidiyorum birde.belki benimkide küçülür.hpv olabilir dedi çoğalırsa çoğalmazsa değil dedi 3 ay oldu doğalları bildiğin et beni vücudumun diğer yerlerindede cikti l.gogsumde boynumda.