hulya-12 Safra asitlerim yüksek ve kaşıntılarım var. Bunu düşürmek için ilaç kullanıyoruz. Şükür faydası oldu ama tamamen de geçmedi kaşıntım, tavsiyesi olan var mı bu tip kaşıntıyı geçirecek arkadaşlar?
crazywoman hulya-12 ilk gebelikte bende 7.aydan sonra başlamıştı kaşıntı karın çevresi ve bacaklarım ayaklarım çok fena kaşındı herhangi bir ilaç kullanmadım doktorum vermedi ama çok kötü bir kaşıntıydı tarakla kaşıyordum geceleri kaşıntı daha çok artıyordu nemli bez havlu koyar veya küveti ılık su ile doldurup içine girerdim çok kez sabaha kadar küvette uyumuşlugum bile var. Kaşımaktan dolayı yırtıklar oluştu malesef bende inşallah siz yaşamazsınız bu durumu
Ebru1654 hulya-12 bende ilk gebeliğimin 34. Haftasında başlamıştı gece uyutmuyodu okadar çoktu ama ilaçlardan 1 hafta sonra geçti normale dönmüştü ama Doğuma kadar kullanmak zorunda kaldım ilaçları
hulya-12 crazywoman bende o kadar değil ama bazen kaşıntıdan deliriyorum umarım sağlıcakla atlatırız.
crazywoman hulya-12 aminn canım sen yine de fazla kaşıma sürekli nemlendir sonra derin çatlaklarla uğraşmak zorunda kalırsın