Saadet4480 Kızlar sizde de oluyor mu? Önceden duşta uzun süre kalmayı severdim şimdi ise hamile olduğum için mi bilmiyorum duştayken nefes alamıyorum sanki boğulacakmışım gibi hissediyorum. Artık duşa girmek istemiyorum 😬
feyzaa34 Saadet4480 her iki gebeliğimdede oldu duşta nefes alamaz hale geliyorum panikatak diyede çok korkuyorum inanki ama doğurunca geçiyor 😅🙈🥰❤️
metehaninannesiii Saadet4480 sıcak suyla mı yıkanıyorsunuz ben ilik suyla yikaniyorum öyle bir şey olmuyor
kubrnl Saadet4480 ay evet bana da öyle oldu nefesim kesiliyo suyun altında kalmışım gibi oluyo geçti sonra kendi kendine
Sevimfs metehaninannesiii feyzaa34 bu duşa girme korkusu bendede var sürekli düşünüyorum korkuyorum daralıyorum bu sorunu çok kafama takıyorum iyice psikolojim bozuldu duş almak istediğim zaman üzerime böyle sıkıntı geliyor daralıyorum daha önce hiç böyle birşey yoktu 3 aydır böyle başladı ailem felan hamilelikte böyle oluyor doğumdan sonra geçer diyorlar gerçekten geçiyor mu 😔
Fatihinannesiyavuz Tek duşta değil yatarken gece uykuya dalarken da olabiliyor ill gebeligimde de olmuştu suan da da oluyor çok yorucu bi durum 😔😔 doğumdan sonra geçmişti
Cidemkisa Saadet4480 ya benim ilk gebeliğim de yoktu ama bu gebeligimde resmen duşa girmek istemiorum korkuyorum daral geliyor
beyzanur_kbn Saadet4480 ben genel olarak nefes darligi yasiyorum mesela dedigin gibi duşta veya yol yürürken yorucu bir iş yapinca vs. Bir blog da okumuştum hamileyken tek kişi olarak nefes aldiginizi düşünmeyin bebeğiniz de oksijen soluyor bu nedenle nefes daralması olabilir diyordu.
Berna6141 Saadet4480 iyi bari tek değilmişim 😀 bende bayılırdım duşta saatlerce kalmaya onlarca bakımlar peelingler ama şimdi sanki duşa girdiğimde elim ayağım tutmuyor. Zorla duşa giriyorum resmen 🤦♀️ ilk hamileliğimde hiç böyle değildi
Sevimfs Saadet4480 bende aynı durumdayım gerçekten çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum sizde geçti mi
Aminam Saadet4480 size duşta olan bana normal gün içinde oluyo. Biri boğazımı sıkıyormuş gibi hissediyorum hemen ayağa kalkıp balkona çıkıyorum
Aminam Saadet4480 şu ana kadar öyle birşey söylemedi doktorum ama zaten son kontrolden sonra olmaya başladı bugün de kontrolüm var doktoruma durumu anlatacağım bakalim ne sonuç çıkaracak