Yldzz97 Elsa8642 sol kasığım belim ve karnım çoook ağrıyor 🥺 gece uyuyamıyorum resmen ama onun bir tekmesi dünyalara bedel geliyor inan 💙
Cigdm Elsa8642 ben magnezyum mu düzenli kullanıyorum iyi geliyor tüm ağrılara ama proluton iğne kullanıyorum haftalık erken doğum tehlikem var diye onların yerleri çok ağrıyor sizinin kinin kilosu nekadar benim 22+6 da 585 di
depsizoo Yldzz97 mesela bişeye üzüldüm zaman yada sinirlenince aman iki dk durda uyuyalım der gibi tekme atıyo 😁
Pirincveannesi Bende 20 haftalığım yarı uzanarak tv filan izlediğim zaman brlimden kalçama ordanda sol bacağıma kadar bi ağrım oluyo hareket edemiyotum kitleniyorum valla demmek ki 20 haftayı geçtiğimde heralde hiç doğrulamayacağım 😂
Elsa8642 gulin-35 bazen kalça ağrısından lavaboya bile gidemiyor insan sanırım karnımız büyüdükçe kalça ya ve bacaklara vuruyor
Kmndas Elsa8642 bana da çok nazlısın diyolar ya valla insan ağrısı olmasa ağrım var der mi geçen doğuruyorum sandım magnezyum içiyorum bi kaç gündür de iyiyim yani yürürken ağrıyor çatı kemiklerim buna da şükür rabbim beterinden korusun