sare55 3100 gram dedi doktorum. az dedi. sizin bebekleriniz neydi bu haftada. ve sezeryan dedi. sezeryan tarihinide 39+4 e verdi. sizcede cok fazla ileri degilmi???
Aygndnc sare55 36.haftamda gittim kontrole 2250 Gr dedi doktorum senin bir önceki randevun hangi hafta ve hangi kilodaydi hatırlıyor musun canım
Ynccelik sare55 dün gittim kontrole 36+4 deyiz 2500 dedi kilosu bakalım bizimkide 3000 gramı bulamayacak ama sağlıklı olsun yeter 🤗
uleErenTozkoparan Ayy gerçekten bazı doktorları anlamıyorum kilosu az değil ideal yani keşke benim bebğimde ohaftada okadar olsa 35.4deiz 2500kilo bi haftada 500gram alamayacağına göre okadar bile olmayacak 37de benimki ben kendimi atım biyerlerden senin doktoruna göre sıkma canını ve doktorum en geç 39da sezeryan tarihi verildiğini sölemişti 4gün fazla vermişte sancın açılman felan olmasa sorun olmaz heralde
Deryak Ya bebek dediğin zaten 2800-3400 arası falan doğar senin bebeğin gayet normal kilosu bu doktorlar insanın sinirini bozuyor anca😂😂 bir de daha Doğuma var yani yine alıcam kilo