Cansu101706 Momy bag çantalardan memnun kalan var mı. Benim ikizlerim olacak sırt çantası alsam daha mı iyi olur acaba
MihrbnGrbz3 Cansu101706 Benim çantam momy bag olandan canım öyle aldım daha kullanmak nasip olmadı 27+3 teyim👶
gmzcvk Cansu101706 ben sirt cantasi kullaniyorum 4 ay oldu bebegim dogali iyi ki sirt cantasi almisim, sizin iki bebek olucak bence bir daha dusunun 🥰🥰🌸
emiras59 Cansu101706 kardeşim de mommy bag aldı ama normalde de çanta taşımayı severdi benim hem omzumdan düşüyor hemde askısız kullanmayı sevmiyorum o yüzden sırt çantası aldım daha kullanışlı ikizlerle hele düşünmeden sırt çantası derim ellerinize çok ihtiyacınız olacak 🥰
Ozlem23 Cansu101706 sanki sırt çantası daha rahat olur sizin için iki bebekle ilgilenirken kolda bı çanta zor olabilir
MihrbnGrbz3 Cansu101706 canım ben internetten aldım göründüğünden daha büyük el valizi gibi Eşimin ablası da çok beğendi onunda ikizleri olucak o da aynısından alıcak Yinede sen bilirsin😊😊
HarleyQ Hem sırta takılanilen hem el çantası olarak kullanılbilen bebek bakım çantaları kullanmanızı öneririm. Eller kollar dolu oluyor hep bir şekilde. Sırta asma aparatı olursa bebek arabasının tutma yerlerine de kolay geçiyor.
karanfilll Cansu101706 kesinlikle sırt çantası. Bende baby bag aldım sırt çantası. Bel ağrım ve boynumda fıtık olduğundan orta boy modelinden aldım ama gayet kullanışlı geniş bi çantası var çok güzel bi model ikiz eşyaları sığar bence bi bakın isterseniz.
Erceyl Cansu101706 canım sırt çantası daha rahat ve bebek arabasına rahat takabilecegin cinsten bak ben bebek çantası kullanmadım ;))) çok amaçlı kamp çantam vardı su yeri sıcak soğuk yeri vardı onu kullandım heryeri teperdim içine ;))) ama sırt çantası daha kullanışlı