Ylzsvnk Nasıl resim yükledim anlamadım Adetime 4 gün var gece test yaptım çok dikkatlice de bakmadım ilk 3 dj da birşey çıkmayınca testi çekmeceme koydum sabah atayım diye testi aldığımda silik çizgi vardı Normalde kaç aylardır hep yapardım geceden bırakırdım sabah kalktığımda hiç çizgi olmazdı başına böyle birşey gelen Normalde adete yakkin göğüslerim de ağrı olurdu şimdi sadece ara ara kasıklarım oluyor o kadar
momlove1 Ylzsvnk hızlı resim yükle yaz google ordan yüklüyosın linki bıraya kopyalıyorsun canım genelde 10 dk dan uzun testler dikkate alınmaz diyorlar ama bendede öyle olmustu gebe cıkmıstım yarın emin olmak adına tekrarla testini
Mom850 Ylzsvnk benim bildiğim ilk 5 dakika önemlidir tekrar test yapın bence emin olmak için ilk 5 dk da silik çıkarsa kan verirsiniz
Semarasemra Ylzsvnk Kuzum benim başımdan ayni olay gecti adetime 5 gun vardı şerit testlerden kullandım bende gece test yapmıştım silik cizgi bile yoktu , oylece bıraktım sabahleyin uyandığımda silik çizgi artik vardı hemen gidim kan vermiştim ve şu an 12 haftalık hamileyim . :)
Ylzsvnk momlove1 Ama yaklaşık 8-9 aydır hep öyle yapardım beklerdi çizgi olmazdı o yüzden şüphe duydum
Ylzsvnk Mom850 Biliyorum ilk 5 dj amaa bem 8-9 aydır hep yapardım test akşamdan sabah hiç çizgi olmazdı bunda oldu şüphelendim adetime kaldı 3 gün hiç adet belirtim yok sadece kasıklarımda ara sıra ağrılar oluyor onun dışında yok normalde adete 10 gün kala göğüslerimxe müthiş ağrılar olurdu
Mom850 Ylzsvnk bilemiyorum ama tekrarlayın derim testi ilk 5 dk ya bakın buraya atın bakalım inşallah güzel haberler verirsiniz. Benimde yumurta tembelliğim var her ay yumurtlamam olmuyormuş adetime 5 gün var yarın erken gebelik testi alıp yapıcam inşallah güzel haberler alırız 🙏
Ylzsvnk Mom850 inşallah şu mübarek günde rabim kimseyi evlat yokluğu ile sınamasın ben tedaviye başlamıştım ilaç kullanıyordum ve rahim filmi çekilmiştim 2 ay oluyor
[silindi] Pozitif gibi duruyor ama bir test daha yapın bence de. Benim de yaptığım testlerden biri çok sonradan çift çizgiye dönmüştü. Allah gönlünüze göre versin inşallah doğrudur
Ylzsvnk [silindi] Şuan 3 gün kaldi canım hiç böyle çıkmazdı onca ay yaptım bekletim hiç çizgi oluşmadı bunda da yok ümidi ile yaptım onca ay olmadı diye
Semarasemra Ylzsvnk canım bence hamilesin yarın hemen gidip kan ver sonrada guzel haberi bizimlede paylaş 🤲🏻❤
GulcanDongel 2.5 sene her ay test yapardım atmazdım mesela beklerdi sabaha kadar hiç çizgi oluşmazdi, bence sizin çok yeni ondan çıkmıyordur..umitlendirmek istemem sizi, mutlaka kan verin, böyle şüphe içinde beklemek kötü olur.
KkubraOz Ylzsvnk idrar damlatma yerine iki üç damla su damlat çizgi siliniyosa kuruma çizgisidir. Ama bence vardır çnkü eğer yoksa o kuruma çizgisi de kolay çıkmıyor bence yine yarın erken gebelik testi al yap