iremgoksel Catmom bence çok sade ve güzel olmuş abartmaya da gerek yok sadelik en iyisi🥰 İyi günlerde kullanın dolaptan bende alabilirim aklımda ki gibi teşekkür ederim😊
Catmom iremgoksel çok teşekkürler 🥰 rica ederim ne demek. Ben hem herşeyi toplasın hem de ilerde bebek büyüyünce farklı bir oda isterse evin başka yerinde de değerlendiririm düşüncesi ile böyle yaptım. Sizin de gönlünüze göre olsun inşallah 😇
Pembebulut00 Best11 Evet öyle bize daha da uyguna geldi ve kocaman bir dolap yaptırmış olduk fikir olsun sizede 😊
Pembebulut00 Best11 Tabiki fiyat olarak uygunluk kişiden kişiye değişir biz 1300 e yaptırdık çekmece isterseniz çekmece başına 200 tl alıyorlar ben raf tercih ettim çizdirmeyip hazır almak istesek hem çocuk-bebek dolapları bize çok küçük geldi yani çizdireceğiniz dolap ne eklerseniz fiyat ona göre şekilleniyor diyebilirim
Best11 Pembebulut00 çok güzel olmuş biz de bebek bölümünden hazır dolaplara bakmıştık ama hepsi minicikti. Piyasadaki bebek odası dolaplarını da ben beğenmiyorum. Vivensedeki gardroplara baktım onlar da hep suntalam yani bir türlü beğenemedim😄 siz zaten şifonyer de almıssınız. Ben üç kapaklı raflı ve cekmeceli bir dolap yaptırmak istiyorum. Çok teşekkür ederim ☺️ güle güle kullanın 🙂
Sed22-09 iremgoksel demonte mobilyadan aldım benden yavrulu yatak dolap şifonyer yatak olmak üzere 2400 tl kurulumu kendşmiz yaptık %100 mdf geldi oldukça kaliteliydi canım
Pembebulut00 M-Esraa Fotoğraftaki dolap 1300 gibi bir rakama denk geldi ölçüleri odanıza göre belirleyebiliyorsunuz çekmece cam vs. Her şey oluyor ona görede fiyat alıyorsunuz çizdirdiniz diye satın almak zorunda değilsiniz biz çizdirdikten 1 hafta sonra aldık
M-Esraa Eryener93 bende senn gbi kiracıyım çok para vermek istemyrum hangi site nerden bakabilirim canım acaba
Eryener93 M-Esraa instagram üzerinden babycibebe kırmızı resimli, kartalda yeri ben eşimle gidip baktım çoğu renkte de çeşitli ürünler var, gidebilirsen sadecd fikir oluşşun diye bile bakabilirsin bence
M-Esraa Pembebulut00 içinin resminide atabilir misiniz rica etsem içi nasıl çekmece yok sanırım dolapta
Catmom M-Esraa ben büyük istedim 150 en 2 metre yükseklik. İçi de bir kapak raf. Diğer taraf da en üst raf altı askılık en alta da çekmece koydurdum foto bulursam atayım çizim halini
Catmom M-Esraa içi de çok benziyor buna. Sadece sol taraf üstte tek raf altta da 3 çekmece var. Soltarafta da 4 raf koydurdum. Öyle hali 2,5 a geldi.
M-Esraa Best11 nerden yaptırcaksınız aklınızda var mı bir yer banada bahsettiğiniz gbi bir dolap lazm ama bir türlü karar veremedm🤦♀️
Pembebulut00 Best11 Teşekkür ederim öyle bir dolap uzun süre işinizi görür dilediğiniz gibi yaparlar 🤗
Best11 M-Esraa ben de ikeaya gideceğim tekrardan. Bu çizim olayından haberim yoktu 🙂 beşiği de ordan aldık zaten. Yani normal Marangoz falan çok fiyat cıkarıyor yaptırmak istesek