Nazli34 Annelerimiz Detaylı ultrasonu nerde ve ne kadara yaptırdınız? Bilgi verirseniz çok sevinirim😇
Elita Nazli34 randevum aldım yaptırıcam. Kocaeli de özel Kocaeli hastanesi prof Dr Eray çalışkan 660 TL
Portakalgeliyor Nazli34 yav dostum dertliyim daha alamadımmm randevuu 🤪 😂 bu gidişle eray beye gidicem bende
Premsescik Elita bende ona gidicm nasipse ayın 6 sinda bnden erken gidersen memnun kalip kalmadığını banada söylersin canım 😊
1anne-2bebek Elita eray bey okan unıversitesi hastanesıne de gelıyor bnde ona gittim. 600 tl kısa öz konusuyor net konusuyor zaten bılgılı bır doktor bayagı tecrubelı.
Sevi36610 Premsescik ben memnunum onun hastasıyım zaten onda doğum yapacam.herşey ayrıntılı bakıyor benim 12-13 dk sürdü ama rutin hastası olduğum içinde olabilir bu durum.
Sevi36610 Premsescik o doktordan doktora değişiyor bence kendi arkdaşım Ankara’da yaptırdı onunda 15 dk sürdü.
iremgoksel Nazli34 Ayın 29 unda Ali Ekiz’e randevum var çok iyi yorumlar duydum hakkında bakalım 600₺ ücretide 😊
Feyza-nur Nazli34 ali kahya kadın doğum hastanesine gidicem eğer memnun kalmazsam ( burada gördügüm postlarsa devlet 5 10 dakika bakıyor geçiştiriyor yorumları okudum ) sonra özele gidicem
Portakalgeliyor Nazli34 alamadımm alamadımm yaralayımm 😂🤪🤪 ya deli ediyolar günde 25 kere arayan abla varmış daha alamamış 😂😂😂😂
Nazli34 Portakalgeliyor hahaha ben olabilir miyim acaba o😂😂😂 randevu listesini açmadı, herhalde açmayıda düşünmüyor