[silindi] Canım buğlem tek başına daha güzel yanındaki iki isimde gitmemiş bence 🥰 Buğlem Ece, Buğlem Ada felan yanına bence kısa isim olsun hatta hiç biri olmasın tek olsun 😍
Eda115354 Civcivcikannesi buğlemin yanına bi isim bulamadım ikisi de olmamış desem 🤭 tek başına daha iyi gibi ya da kumsal ecrin daha iyi gibi
[silindi] Civcivcikannesi bana söylemesi bile zor geldi valla buğlem kuzenimin bebeğinin adı kendi de çok güzel ismi de çok güzel mavis maviş gözleri var ona benzesin inşallah 😍
Kadersak Didi6 Ay ne garipsiniz herkese aynı yorumu yapıyorsunuz baydınız gerçekten bütün isim postlarinin altında aynı yorumunuzla siz varsınız
Danlacan Kadersak valla sanki arkadaş ismin anlamını sormuşda hemen anlamı iyi değil bilmem ne insanların hevesinide kırıyorlar 🙄
minikmercimek Danlacan bende şunu anlamıyorum kadın 2 tane isim arasında kararsız kalmış bu iki isim için fıkır istiyor “olmamis güzel değil yada onlari değil bu ismi koy” nasıl bir tabir? her isim muhabbetinde var bunlar ne garip insanlar ya
Kadersak Danlacan Aynen öyle çok garip aynı yorum aynı kişi öğğh geldi artık annelerimiz hassas donemdeler kalbi kırılan olur dediğiniz gibi hevesi kırılan olur vebalini almak nedendir anlamadım durup durup aynı şeyleri yazıyo
Danlacan minikmercimek valla sorma ya zaten iki isim arasında kararsız kalıp sormuş ama başka isim önerisi veren bile var :) kadın zaten karar veremediği için buraya sormuş ama daha çok kararsız bırakmışlar gibi..oyla geç maden sana anlam mı sormuşlar yada başka isim önerisi mi istemişler valla garipler 🤷🏻♀️