Hamile kalmadan 2 yıl önce protein kaçaklığı teşhisi konmuştu bana sağ böbreğimde küçülme vardı .. Hamileliğim için dr.lar son ayların önemli tansiyon seni zorlar demişlerdi.. Şanslıydım hamileliğim çok rahattı her ay nefrolog takibindeydim herşey yolundaydı tansiyonum 39lu haftalara gelene kadar hep düşüktü taki 39+5 olana kadar sabah başımın ağrısına uyandım tansiyonumu ölçtüm 14 10 doktoruma haber verdim gel bi tahlil alalım dedi ben aman ya alet fazla ölçmüştür bi limonlu su içim düşer dedim gitmedim hemen ama başımın ağrısı geçmedi tekrar ölçtüm yine aynı hastaneye gittiğimde 16 10lardaydı düşüremediler hiç zaten ne açılma ne de sancım vardı dr riske atamayız bebek plasentadan kopabilir dedi acil sezeryana alındım. Allah var sezeryandan ödüm kopuyodu ama çok şükür çabuk ayaklandım ha hala ağrılarım var bebeğim doğalı 1 hafta oldu ama olcak o kadr dayanılmicak gibi değil herkesin bünyesi bedeni farklı kimseyi dinlemeyin kendinize hep olumlu telkinler verin çok çabuk toparlanırsınız biraz uzun oldu ama özlemişim buraları yaa 🙈🙈