Esraalkis Merhabalar guzel anneler size bir sorum olucakti 32 hftalik hamileyim ilk aydan bu yana kadar ne mide bulantim ne kusmam ne ihsal herhangi bir sıkıntı yaşamadim fakat son iki hftadir hem aşırı mide bulantisi hem ihsal var sizce bunun sebebi nedir?
Btlycdg Esraalkis bende 32 haftalık sayilirim. Haftalardır bende ishalim ya. Vitaminler ishale sebep olabilirmis
Busehnm Esraalkis gunde 3 kez oluyorsa ve 3 günden fazla sürüyorsa doktorunuza bilgi vermekte fayda var
ikiponcik_annesi Esraalkis iki hafta önce başladi hala ara ara devam eden bi ishalim var bende anlamış değilim bi gün iyiysem ertesi güne ishal oluyorum 🙄
Semashbl Esraalkis ben de de son zamanlarda ara ara oluyor ama bir gün genelde geçen günlerde ilk kez iki gün sürdü sancı da yapıyor çok fena zor cidden Allah yardımcımız olsun 🤲 bende bugün gittim doktora soracak çok şeyim vardı ona sıra gelmedi ama inşallah haftaya soracağım
selimveannesi Esraalkis Merhabalar, ishaliniz ne kadar sürdü, ve herhangi bir soruna sebep olmadi degil mi? Ben de 1 hafta demir ilaci kullandim, bir haftadir da düzensiz bi ihsal yasiyorum:(