Nurssss Merhaba kızlar bir hafta önce eşim hapsırdı burnu aktı geçti şimdi de bende burun tıkanıklıgı hapsırma var başka bi agrı sızı belirti yok kovitte akıntı hapsırık oluyormu acaba
Agnesmom Nurssss ben şuan covidim ve burun akıntısı, hapşırık ile başladı eşimde aynı şekilde biz nezle olduk sandık test sonucumuz pozitif çıktı test yaptırmasaydık ben grip olduk derdim yani eklem ağrısı yok bunların yanına birde baş ağrısı eklendi
badecanisik Nurssss ben yakın zamanda geçirdim hapşuruk burun akıntısı ve göz akıntısı oldu sadeceaşarjik nezle sandım. 3 gün sürdü başka hiçbirşeym yoktu 🤷♀️
Nurr_1 Nurssss eşimde olmuştu hapşırık öksürük falan sonra koku gitti Bir hafta sonrada bende koku gidince anladım bende Ama her hapşırık burun tıkanıklığı da belirtisi olmayabilir tabi mevsimsel Bi geçiş yaşıyoruz. İnsan ne dusunecegini şaşıyor umarım değildir canım geçmiş olsun
Ebusss1 Ortalık da covid harici yine bu tarz ortalık hastalığı var nezle tarzında ama covid belirtilerini bilemicem
Aysun1983 Nurssss ben 5 ay önce geçirdim cnm şu an bende de hapşırma boğaz tahrişi ve burun tıkanıklılığı var birde sırt ağrıları bende şüphe etmiyor değilim 😀 yine mi oldum acaba diye
Nurssss Agnesmom öylemi inşallah bu şekilde hafif atlatılır normalde grip bile olsak bu şekilde olmazdı daha agır olurdu ama tıkanıklık burun akıntısı ürkütüyo zaten gebeliğin verdiği bi nefes darlıgı var😕