A-yavuz
Canım sonrası korkutmasın seni çekeceğin acı maximum 1 hafta benim o kadar bile sürmedi çok şükür ben 2 güne toparladım. Hep korkuttular ama çokta zor Bi acı olduğunu düşünmüyorum. Sadece dikişler in biraz acıyı o kadar nasıl Bi yerin kesilince acır bence o kadar. Sezaryen olucak san sana Bi tavsiye vereyim. Spinal bayırısan eğer bence öyle olsun çok güzel oluyor çünki. Bacaklarını hisseder hissetmez ayağa kalk ve dik dur Bi biraz zorlayabilir ama sonrasında kolaylığı çok oluyor. Ve çok yürü ben 10 dkka yürüdüm 10 dkka yattım. Ve tek başıma yürüdüm tek başarabilirim diye düşündüm. Bide Bi önerim daha olacak yani benim deneyimlerin bunlar. Korseyi önermiyorlar ama korse takınca yürümem, yatmam, dönmem o kadar kolay oldu ki anlatamam 74 kiloydum doğumdan hemen sonra L beden korse aldım dikiş yerime temiz Bi tülbent dolandırdım üzerine de Korseyi taktım çok rahat ettim inan göbeğinde boşluk olacak az da olsa sonuçta oradan Bi can çıkıyor o boşluk yani göbeğin sallandıkça acıyor dijişin ama korse topladığı için acımıyor bu benim önerim 1 sene arayla tekrar sezaryen olucam şimdi tekrar hamileyim ben bile korkmuyorum 😍sonuçta dikişlerim yeni ama Allah’ım böyle uygun görmüştür. Çok şükür herşey in Bi kolaylığı var. Bide giderken sezaryena ilk götüreceğim şeylerden birisi kayısı hoşafı ve yayla çorbası olur çünki İlkinde aniden olmuştu hazırlayamadım. Kayısı hoşafını da görümcem yapmıştı çok çabuk gaz çıkarmaya yardımcı oluyor. Çorba da hastane yemeğini sevmediğim için. Biraz uzun oldu ama için belki rahat eder diye yazdım. Allah’ım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah kuzum 🙏🌸🧿❣️