Lalihhhh Tgbyldz İsteyen istediği kadar yer , isterse 3 kişilik yer yani , sanki yedikleri size mi kilo yapıyor😀
civciv1520 30+4 haftalık 11 kilo aldım çok zayıf hamile kaldım pişman değilim😂 sağ salim kavusalim da inşallah kilo verilir 🥰
Geberikhamile Humeyra350 ya maşallah. 🌸Cinsiyetleri, sağlıkları nasil? Çok güzel dimi ikiz hamile olmak🥰
Nurcihn Elvinelvan bişey yapmadım.ki normaldede kilo almam ben yesemde zayıfım bunyeyle alakalı galiba 😊🤷🏽♀️
Basak26 Tgbyldz ben 24. Haftaya kadar 2 kilo aldım 24 ten 29 a 4 kilo almışım😬 baya hızlandı almam biraz iştahım da açıldı göbeğim hala yok pek🙆🏻
Emelingoo Tgbyldz 22. Haftadayim 20 kilo aldım. Ben gibi danalaşan yok sanırım. Acayip kötü hissediyorum. Nasil bukadar kilo alırım. Sadece normal besleniyor, diyet yapmıyorum. Eskiden hep diyet yapardım. Normal yiyince nasil alınır bukadar aklim almıyor.
Mandalina91 Tgbyldz ay ne güzel hepsi bebeğe gitmiş demek ki ❤️ Ne yediniz daha doğrusu yemediniz 😀 bende 28 hafta 6 kilo aldım normalde hiç kilo alan biri değildim
Eliz34 Senay1 sağlıklı dengeli beslenince ekstra aldığım kaloriler olmuyor kalori açığım oluyor hatta, hamur işi tatlı şekerli herşeyi bıraktım +düzenli yürüyüş
Babyjo Geberikhamile Ya cidden kimsenin isine karismak gibi bi huyum yok ama kadincagiz 9 kilo almiş dikkat et diyor sen kimsinnn doktormusun? Neyse Allah akıl fikir versin nediyelim