Mymom_61 ilkannelikkk iki mi 😬 ben 35. Haftamdayim eşim diyor hiç kilo almadım yemiyorsun çocuk almıyor 13 kilo aldım 🤣🤣🤣🤣 yani o şekil gitsem ne düşünür bilemedim
Aysenur06 ilkannelikkk bnde 33. Haftadayım 21 kılo aldm 64 ile basldm 85 kıloyum 🙄😅 ama gorenler ıyı kılo almamıssın dıo nasıl iş anlamdm 3. Gebelıgım bu arada 🥰
gizemozdemir1990 Tgbyldz 34 hafta 12 kg aldim. Serklaj nedeniyle 24 saat yatiyorum onun da etkisi var bence ama 32 haftaya kadar 9 kg almistim. Son 2 haftada bir anda 3 kilo aldim anlamadim😂 bu arada boyun 170, 57 kg ile hamile kaldim suan 69um.
Mervefdnc16 naz_tugce Ödemdir belkide benimde öyleydi doğumdan sonra 10 kg bi anda gitmişti ben hep kilo sanıyordum meğerse ödemmiş 🙂
naz_tugce Mervefdnc16 hamileyken engellenmiyor mu bu peki ya bi tas çorba içiyim şişiyorum mesela sanki dünyayı yemişim gibi
Dilos0705 20 haftada 5 kg almışım 62kg oldum 16 ya kadar 1 kg almıştım birden 4 kilo aldım 4 haftada şimdi 24 haftaligim ama dhada tartilmadim morelimi bozmiyim diye
Asdasfg Tgbyldz bence yemekten değildir birçok hamile kadın çok fazla ödem topluyor bu ödemlerde kilo olarak görünüyor öyle olabilir herkesin vücudunun ödem toplama oranı farklıdır doğumdan sonra çoğu zaten uçup gider bebekler sağlıklı olsun yeter ☺️
Fatma8997 23 haftaligim 5 kilo vermişim cocuk iyi kilo almis o kadar yiyorum bende zayıflıyorum 3 hamileligimdede hic kilo almadan zayıflayarak bitirdim ins buda böyle olur 3. Gebeligide zayiflayarak bitirirsem benden rahatı yok
Lexie222 Hayatım boyunca 52 kg üzerini görmüş insan değilim canım ne isterse de yedim gece gündüz fark etmez bünye meselesi almıyordum şu an 24. Haftama girdim ve 9 kg almışım açıkçası umrumda mı hayır çocuğumun sağlığını kilomdan daha fazla önemsiyorum kilo dediğin 2 spor yaparsın yemene içmene de biraz dikkat ettin mi uçar gider çok takılacak bir şey yok doktorum da zayıf olduğum için aldığım kilonun sorun yaratmayacağını belirtti benim için önemli olan tek şey de bu zaten.
Senaz_1 Meltemqq 58 kiloyum boyumda 1,73 aldığım kilo hala gözükmüyor bakılınca sadece hafif göbeğim var nereye gidiyor bende bilmiyorum 😂